Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπά για δυο μέρες στον Δήμο Παγγαίου

Την Κυριακή 27 Ιουνίου και την Δευτέρα 27 του μήνα η καρδιά του στίβου σε όλη την Ελλάδα “χτυπά” στον Δήμο Παγγαίου.

Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, εξηγώντας ότι ο Δήμος Παγγαίου πρόκειται να φιλοξενήσει τις δύο αυτές ημέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16.

«Οι μεγάλοι αυτοί αγώνες θα είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού όσον αφορά τον κλασσικό αθλητισμό, στο συγκεκριμένο στάδιο, όπου θα εγκαινιαστεί το νέο ταρτάν με 8 διαδρομές το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και διεθνείς αγώνες. Μετά τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο περιβάλλοντα χώρου στου σταδίου, παραδόθηκε και ο καινούριος εξοπλισμός για την άρτια τέλεση όλων των αγωνισμάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Βέβαια υπενθυμίζεται ότι λόγω της πανδημίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι εκατοντάδες νεαροί αθλητές θα βρεθούν στην Ελευθερούπολη, προφανώς συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους, με ότι αυτό μπορει να σημαίνει για την οικονομία της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι την διοργάνωση διεκδίκησε χωρίς επιτυχία και η πόλη της Αλεξανδρούπολης.