Γ’ Εθνική: Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν Απόλλων Παραλιμνίου και Νίκος Καραμπετάκης

Στο «τιμόνι» του Απόλλων Παραλιμνίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Καβαλιώτης προπονητής, με παρελθόν στη Θράκη, Νίκος Καραμπετάκης.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Δόξας Γρατινής την χρυσή περίοδο της ομάδας αλλά και της ΠΑΕ Θράκη ανέλαβε την ομάδα των Σερρών πριν έναν χρόνο και διατήρησε πορεία σταθερότητας στον σύλλογο που πρωταγωνιστει τα τελευταία χρόνια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου βρίσκονται και οι ομάδες της Θράκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλων Παραλιμνίου αναφέρει:

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση συνεργασίας του με τον κόουτς Νίκο Καραμπετάκη. Η συνάντηση που έγινε ανάμεσα στην Διοίκηση και τον προπονητή είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η εκτίμηση του προπονητή προς την ομάδα, αλλά και η ικανοποίηση της Διοίκησης τόσο για το προπονητικό του έργο όσο και για την προσωπικότητα του ήταν δεδομένα πριν γίνει η συνάντηση. Το μόνο που έμενε ήταν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να συμφωνηθεί το πλάνο για την νέα σεζόν. Κόουτς σου ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο σου».