Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των ομίλων το βράδυ της Τετάρτης

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Τετάρτη η φάση των ομίλων στο Euro 2020. Στις 7.00 το απόγευμα διεξάγονται οι τελευταίες αναμετρήσεις του Ε’ Ομίλου και στις 10.00 το βράδυ αυτές του ΣΤ’ που έχει χαρακτηριστεί και ως όμιλος του θανάτου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε, όπως κάθε πρωί, τις εκτιμήσεις των Θρακιωτών για αυτά τα παιχνίδια όπως καταγράφονται από τους δεκάδες συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Σουηδία – Πολωνία: Μοιρασμένες οι προβλέψεις των συμμετεχόντων. Το 48% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Σουηδία, ένα 30% βλέπει ισοπαλία ενώ το 22% ποντάρει στο διπλό της Πολωνίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-1 και ακολουθεί το 1-0.

Σλοβακία – Ισπανία: Η συντριπτική πλειοψηφία των εννέα στους δέκα παικτών βλέπει διπλό της Ισπανίας. Πιο δημοφιλές σκορ ειναι το 0-2 και ακολουθεί το 1-2. Στο μόλις 6% όσοι ποντάρουν στην ισοπαλία και στο 4% εκείνοι που εκτιμούν ότι θα έχουμε άσσο της Σλοβακίας στο ματς της Σεβίλλης.

Γερμανία – Ουγγαρία: Η συντριπτική πλειοψηφία ήτοι το 97% βλέπει νίκη της Γερμανίας. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-0 και ακολουθεί το 3-0. Μόλις ένα 3% ποντάρει στην ισοπαλία, δηλαδή σε δέυθτερη σερί έκπληξη των Ουγγρων. Ουδείς ωστόσο βλέπει νίκη των φιλοξενούμενων.

Πορτογαλία – Γαλλία: Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής από τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor το 48% ποντάρει στην ισοπαλία. Το 43% ποντάρει στην νίκη των Γάλλων ενώ το 9% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης Πορτογάλοι. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-1 και μετά το 1-2.