Euro 2020: Ανακατατάξεις στη βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor μετά τις νίκες Αγγλίας και Κροατίας

Η Αγγλία ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Δ’ Όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2020, επικρατώντας στο Γουέμπλεϊ της Τσεχίας 1-0 με γκολ του Στέρλινγκ στο 12ο λεπτό, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Οι Άγγλοι με 7 βαθμούς, κατέλαβαν την πρώτη θέση στο γκρουπ και θα παίξουν στις 29 Ιουνίου, στο ίδιο γήπεδο, με τον δεύτερο του ΣΤ’ Ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία). Η Τσεχία, με 4 βαθμούς (ισοβαθμία με την Κροατία) κατέλαβε την τρίτη θέση και περιμένει, ενώ οι Κροάτες τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν στις 28/6 στην Κοπεγχάγη, με τον δεύτερο του Ε’ ομίλου.

Και αυτο γιατί κέρδισαν με 3-1 την Σκωτία μέσα στην Γλασκώβη, Η «Χρβάτσκα» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε σε μεγάλη βραδιά τους δύο ηγέτες της Λούκα Μόντριτς και Ιβάν Πέρισιτς κι εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τσεχίας απ’ την Αγγλία με 1-0, κάλυψε το χάντικαπ στα γκολ και πήρε το εισιτήριο για τους «16», τερματίζοντας στη 2η θέση πίσω απ’ τα «τρία λιοντάρια».

Ο Βλάσιτς άνοιξε το σκορ για τους Κροάτες κι ο ΜακΓκρέγκορ έδωσε… ελπίδα (μόλις) για ένα 20λεπτο στους Σκωτσέζους, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το ημίωρο. Οι Κροάτες με τον απίστευτο σουτ του Μόντριτς με εξωτερικό φάλτσο που κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας των Σκωτσέζων, έκανα το 2-1 και στο 77′ έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον έτερο «γερόλυκο» Ιβάν Πέρισιτς.

Τρεις μόλις παίκτες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game βρήκαν το ακριβές σκορ στην αναμέτρηση Κροατίας – Σκωτίας ενώ άλλοι τρεις πέτυχαν το ακριβές σκορ στο Τσεχία – Αγγλία. Ετσι είχαμε νέες ανακατατάξεις στην βαθμολογία που μετά από συνολικά 32 αγώνες στην διοργάνωση έχει ως εξής: