Φεύγει από την Ξάνθη ο Γιώτης Παναγιώτου αλλά φέρνει την… Ρεάλ Μαδρίτης στην γειτονιά του Γιαμουρίδη

Εν αναμονή ακόμα των μεγάλων αλλαγών που αναμένονται στην Ξάνθη, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώτης Παναγιώτου που σχεδίασε μαζί με τον Ανέστη Τσετινέ την ομάδα της Super League 2.

Οι δυο τους φέρονται το τελευταίο διάστημα να έχουν εμπλακεί σε μεταξύ τους αντιπαραθέσεις απόδοσης ευθυνών, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ενωμένοι σαν μια γροθιά απέναντι στον άλλο πόλο της διοίκησης που είναι το διευθυντήριο της Θεσσαλονίκης. Από όλη αυτήν την κατάσταση, όλα δείχνουν ότι ο Τσετινές ως ο Ξανθιώτης της παρέας που έχει βοηθήσει και σε άλλα κομμάτια θα παραμείνει στον σύλλογο αλλά πιθανόν με νέο ρόλο ενώ για τον Παναγιώτου πληθαίνουν τα σύννεφα και η αίσθηση ότι ενδεχομένως και ήδη να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Αν και υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά, είναι γεγονός ότι υπάρχουν και σοβαρές ευθύνες για το πρόσωπό του, ιδίως στον τρόπο που σχηματίστηκε το περσινό ρόστερ, στον τρόπο που ξοδεύτηκαν ουκ ολίγα χρήματα για τις μεταγραφές και κυρίως στον τρόπο που επικοινωνήθηκαν τα αποκτήματα της ομάδας, η οποία εμφανίστηκε στα φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης κάτι σαν… Μπαρτσελόνα. Στην φωτογραφία Τσετινές αριστερά και Παναγιώτου δεξιά παρουσιάζουν με πομπώδη τρόπο ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που δεν έγραψε ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα!!!

Το γεγονός ότι η Ξάνθη παρουσιάστηκε σαν… Μπαρτσελόνα από πλευράς σχηματισμού ρόστερ φόρτωσε με ακόμα περισσότερο βάρος τους παίκτες και εν τέλει είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξουν το βάρος του φαβορί και να έρθει η παταγώδης αποτυχία της μη ανόδου στο τέλος. Ωστόσο, Μπαρτσελόνα μπορεί να μην κατάφερε ο Παναγιώτου να κάνει την Ξάνθη, την συνεργασία όμως με την Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να την διατηρεί και να την επεκτείνει.

Την ώρα λοιπόν που ο Κύπριος μάνατζερ δείχνει να είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΟΞ, η εταιρεία μάνατζμεντ που διατηρεί, η MGC Soccer Central επιστρέφει στην βάση της ύπαρξής της και φέρνει στην Ελλάδα την… Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα από 26 μέχρι 29 Ιουνίου θα διεξαχθεί προπονητικό καμπ με ανθρώπους της Ρεάλ και την μεθοδολογία του ισπανικού συλλόγου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε γήπεδα στον Εύοσμο. Εκεί δηλαδή που είναι το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΟΞ Τάσου Γιαμουρίδη, στενού συνεργάτη του Μπιλ Πάπας…