Euro 2020: Νέα έκπληξη με ισοπαλία της Ισπανίας με Πολωνία, ο «Mantis» στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor με το τέλος της 2ης αγωνιστικής ομίλων

Ο Mantis που δεν είναι άλλος από τον εκδότη της Θρακικής Αγοράς Κωνσταντίνο Μαυρομάτη, ολοκληρώνει στην κορυφή της βαθμολογίας του ThrakiSportS Euro Predictor Game μετά το τέλος και της 2ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αυτό συνέβη γιατί στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ελάχιστοι πόνταραν στην μη νίκη της Ισπανίας, με αποτέλεσμα η βαθμολογία να μείνει σχεδόν αμετάβλητη όπως είχε διαμορφωθεί στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Σεβίλλη δεν φαίνεται να φέρνει μεγάλη τύχη στην Ισπανία, αφού μετά την ισοπαλία 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Σουηδία, το Σάββατο ήταν η σειρά της Πολωνίας να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 στο «Καρτούγια».

Οι Ίβηρες προηγήθηκαν με τον Μοράτα στο 25′ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Λεβαντόφσκι στο 54′. Στο 58΄ η Ισπανία είχε την ευκαιρία για το 2-1 αλλά τη σπατάλησε ο Γεράρδ Μορένο, «σημαδεύοντας» το δεξί δοκάρι του Σέζνι από τα 11 βήματα, σε ένα ακόμα χαμένο πέναλτι στην διοργάνωση. Έτσι το 5ο γκρουπ έγινε πλέον άνω-κάτω, με όλες τις ομάδες να έχουν πιθανότητα πρόκρισης στους νοκ άουτ αγώνες (φάση των «16»), αλλά και την Ισπανία να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ενός επονείδιστου αποκλεισμού, ως διοργανώτρια του ομίλου μάλιστα!

Η Σουηδία προηγείται με 4 βαθμούς, η Σλοβακία έχει 4, η «ρόχα» 2 και η Πολωνία 1, οπότε τα πάντα θα κριθούν στους «τελικούς» της τελευταίας αγωνιστικής, που φέρουν τους Ισπανούς αντιμέτωπους των Σλοβάκων στο ίδιο γήπεδο και τους Πολωνούς απέναντι στη Σουηδία, στην Αγία Πετρούπολη. Οσο για την βαθμολογία στο ThrakiSportS Euro Predictor Game, έχουμε φτάσει περίπου στη μέση του τουρνουά, έγιναν 24 αγωνες απο τους 51 και με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων η βαθμολογία έχει ως εξής: