Περίεργο δημοσίευμα για πρόταση εξαγοράς του γηπέδου του ΑΟΞ από τους ανθρώπους του Μπιλ Πάπας

Την ώρα που παραμένει η φαινομενική νηνεμία στα διοικητικά της Ξάνθης και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος προπονητής του Μπάμπη Τεννέ και ο νέος τεχνικός διευθυντής, αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες ένα νέο δημοσίευμα σε σχέση με τα σχέδια των ανθρώπων του Μπιλ Πάπας για την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σαββατιάτικο δημοσίευμα τη ιστοσελίδας xanthipost, «Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες γίνονται επαφές του Τάσου Γιαμουρίδη με τον Παναγιώτη Σιδέρη για εξαγορά όλου του παλιού ιστορικού γηπέδου από τον ΑΟΞ».

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι «εντωμεταξύ σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες προωθείται για Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ, ο Βαγγέλης Χατζημόσχου ένας Καβαλιώτης, που είναι υπάλληλος της ΠΑΕ και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον ρόλο του και τις αποφάσεις του εκεί».

Για αυτό και τονίζεται ότι θα είναι μεν θετική εξέλιξη ενδεχόμενη εξαγορά του γηπέδου του ΑΟΞ (το οποίο εδώ και χρόνια υπάρχει χάρη στον Ορφέα Ξάνθης και τις προσωπικές προσπάθειες του Μπάμπη Χατζημεστή) αλλά «σε συνδυασμό με την προώθηση του προαναφερόμενου για Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, δημιουργούνται ερωτηματικά για την διαχείριση του γηπέδου».

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Θεωρούμε ότι πρέπει να λάβουν θέση και οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ και ο ίδιος ο Ερασιτέχνης γιατί δεν μπορεί λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην όσων αγάπησαν και στήριξαν την ομάδα και ένα άτομο μόνο του να διαχειρίζεται, σύμφωνα με τις δικές του «αντιλήψεις», την διαχείριση του ιστορικού γηπέδου της Ξάνθης».

Και καταλήγει το δημοσίευμα του xanthipost: «Ευοδωθεί ή όχι η εξαγορά του γηπέδου , θα πρέπει να τοποθετηθεί στην θέση του Πρόεδρου Ερασιτέχνη ΑΟΞ , ένα άτομο κοινής αποδοχής που γνωρίζει χρόνια την ομάδα και την ιστορία της. Και αυτό ο Μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος της ΠΑΕ Μπιλ Πάπας πρέπει σίγουρα να το γνωρίζει και να ενημερωθεί άμεσα».

Οπως γίνεται αντιληπτό, το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που συνοδεύεται από τις ακόλουθες φωτογραφίες μόνο στα… ψιλά δεν περνά από τους ασχολούμενους με τα ενδότερα των Πηγαδίων, αφού είναι προφανές οτι εκπορεύεται μέσα από αυτά, προφανώς από την αντίπαλη «παράταξη» στην εν εξελίξει μάχη κυριαρχίας που φαίνεται ότι ζούμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες…