Διαψεύδει ο Παύλος Μυροφορίδης οποιαδήποτε κρούση από ανθρώπους της Ξάνθης

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την προοπτική να συνεχίσει ο ίδιος στην Ξάνθη.

Εκεί ουσιαστικά διέψευσε οποιαδήποτε συνομιλία με ανθρώπους της Ξάνθης αλλά σχεδόν φέρεται να… αυτοπροτάθηκε και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας εφόσον του γίνει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Γύρω-γύρω ακούγονται διάφορα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει. Κάποιοι είπαν ότι ο Μυροφορίδης είναι παρωχημένος, αλλά ξεχνάνε ότι ο Μυροφορίδης είναι 40 χρονών και από τα 32 έχει πάρει πόσα Πρωταθλήματα και ανόδους».

Κυρίως πάντως μίλησε για την ανανέωση του Δεληζήση στον Άρη. «Είμαι ο πιο αντικειμενικός άνθρωπος μιλήσει για οποιονδήποτε παίκτη. Θέλω αυτό που θα πω να μην εκθέσει εμένα. Δεν γίνεται να κάνω τη νύχτα μέρα. Είμαι επαγγελματίας στον χώρο. Όταν λέω τόσα χρόνια ότι ο Δεληζήσης είναι παίκτης άλλου επιπέδου, δεν με πιστεύανε. Του στερήσανε καριέρα στην Α’ Εθνική για χρόνια και στην Εθνική Ελλάδας. Δεν είχε ποδοσφαιρικό ταβάνι. Ο Γιώργος ότι ζει στο ποδόσφαιρο, το έχει κατακτήσει με κόπο. Το αξίζει πραγματικά. (…) Είναι γεννημένος αρχηγός. Δεν έγινε αρχηγός στον Άρη όταν ήρθε 29 χρονών. Είναι το DNA του τέτοιο. Είναι αρχηγός μ’ όλη τη σημασία της λέξης».