Το ξέσπασμα Γεωργούση για όσα συνέβησαν στην Καρδίτσα και όσους «μικραίνουν» την Αναγέννηση

Ο Δημήτρης Γεωργούσης ξέσπασε αργά το βράδυ της Κυριακής για όσα συνέβησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, στο οποίο επέστρεψε ως αντίπαλος αλλά έχει περάσει όμορφες μέρες στο παρελθον.

Ο 34χρονος πλεον γιος του παλαίμαχου πορτιέρο της Ξάνθης, της Καβάλας και του Ιωνικού Γιωργου Γεωργούση, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας μεταξύ πολλών άλλων ομάδων (ακαδημίες Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Νέστο Χρυσούπολης, ΑΟ Πόρων, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, Πανναξιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άγιο Ιερόθεο, Οπούντιο Μαρτίνου, Εθνικό Ν. Καρυάς, Αστερα Φωλιάς, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Κεραυνό Πέρνης).

Μάλιστα, σε μια μακροσκελή ανάρτηση υποστήριξε ότι στην Καρδίτσα πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του. Μπορεί να μην αγωνίστηκε την Κυριακή, αφού ο Μπάμπης Χατζημεστής προτίμησε κάτω από τα δοκάρια τον νεαρό Μανιά (πιθανότατα για να μην υποβάλει σε πίεση τον Γεωργούση), ωστόσο μετείχε στην αποστολή του Ορφέα και δεν χαρίστηκε σε αυτούς που με την συμπεριφορά τους «μίκρυναν» την ιστορική ΑΣΑ, την Αναγέννηση δηλαδή.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γεωργούση έχει ως εξής:

Αριστερά: Αναγέννηση Καρδίτσας 2007-2008 άνοδος β Εθνική στη Ριζούπολη…. Στιγμές μεγάλης περηφανιας και μνήμες που ρίζωσαν βαθιά μέσα στον καθένα από μας που το ζήσαμε… Νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη και χαρά…
Δεξιά: Αναγέννηση Καρδίτσας 2021 γήπεδο Καρδίτσας με αντίπαλο τον Ορφέα γυρίζω στην πόλη και στο γήπεδο που πέρασα από τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου…ο κόσμος ίδιος απίστευτος δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα φώναζε 90 λεπτά για την ομάδα του…συγκινήθηκα που είδα δύο πολύ καλούς μου φίλους τον Δήμο Τζέκο και τον Γιώργο Μπιτελη παίχτες με ήθος και αγάπη για την ομάδα της καρδιάς τους…!!!
Κύριε Λωττα που ούτε το τ9 δεν βγάζει το επίθετο σου να ξέρεις ότι είσαι ότι χειρότερο σε χαρακτήρα έχει περάσει από αυτήν την ομάδα…λερώνεις την ιστορία της ομάδας με την συμπεριφορά σου…όταν είσαι παίχτης με @@ γ@μ@ς στο γηπεδο και φεύγεις έτσι κάναν όλοι οι μεγάλοι παίχτες που φόρεσαν αυτή την φανέλα…!!!είσαι η ντροπή τον ποδοσφαιριστών…!!!
Κύριε Αμανατίδη άνεργος στο επάγγελμα τα τσαμπουκαλικια σου και οι τραμπουκοσμοι με τους μπράβους να ξέρεις δεν τρομάζουν κανέναν….αυτό το ποδόσφαιρο που θες εσύ δεν αξίζει στην Αναγέννηση Καρδίτσας….τεχνικός διευθυντής-προπονητης-τι είσαι τέλος πάντων πες μας…!!!
Κύριε Κουρτογλου αύριο στο χαλάρωμα τις ομάδας βγάλε έναν κώνο λιγότερο γτ τον κάνεις μια χαρά από ότι είδαμε σήμερα στον πάγκο της ομάδας…!!!αν θεωρείς τον εαυτό σου προπονητή και έχεις λίγο τσίπα θα είχες παραιτηθεί στο ημίχρονο…!!!
Κάνετε την Αναγέννηση μικρη….κάποιοι πόνεσαν και μάτωσαν για να την φτάσουν ψηλά….δεν σας έχει ανάγκη…!!!