Οριστικό τέλος ο Νταμπίζας με απόφαση Μπιλ Πάπας! Θεώρησε ότι πήγε να τον πιάσει κορόιδο!!!

«Μάλλον ψάχνουν για… κορόιδο κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι από Θεσσαλονίκη (κυρίως) μεριά, αλλά δεν τους βγαίνει τόσο εύκολα».

Αυτό αναφέρει σε απογευματινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα a-sports, αποκαλύπτοντας ότι «ο Μπιλ Πάπας έριξε… άκυρο στην περίπτωση της ανάληψης από τον Νίκο Νταμπίζα και δικού του τιμ του νευραλγικού πόστου του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης με παράλληλη διεύθυνση των ακαδημιών της ομάδας».

Οι μεσάζοντες εμφάνισαν το πρότζεκτ, το οποίο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ιστοσελίδας a-sports είχε υπέρογκο κόστος, αλλά αυτό δεν… πέρασε από τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη, ο οποίος εν τέλει είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα μεγαλοπρεπές «όχι»!

Έτσι η προσπάθεια κάποιων να «σπρώξουν» την περίπτωση Νταμπίζα στην Ξάνθη βγήκε νοκ άουτ, επιβεβαιώνοντας το πρωινό ρεπορτάζ του ThrakiSportS που ανέφερε ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νταμπίζα και μαζί και αυτό με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που εφέρετο να είναι ο εκλεκτός του για τον πάγκο.

Γενικά, όμως, οι εξελίξεις στους Ξανθιώτες καθυστερούν και αυτό σίγουρα μόνο ως θετικό δεν λογίζεται, προσθέτει το a-sports, αφού «όλα παραμένουν στον αέρα με την κόντρα κυριαρχίας ανάμεσα σε παράγοντες ντόπιους (από την Ξάνθη δηλαδή) και τους διορισμένους από τη Θεσσαλονίκη να κρατά με αμείωτη ένταση για το ποιος θα έχει το κουμάντο εν απουσία Μπιλ Πάπας».

Όσο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, μετά το ναυάγιο Νταμπίζα ασφαλώς και παραμένει στο προσκήνιο και δείχνει να κερδίζει πόντους η περίπτωση του γνώστη της Β’ Εθνικής (ανεξαρτήτως ονόματος) Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος στο ενεργητικό του έχει καταγράψει τέσσερις συνολικά ανόδους!