«Εύγε στον Ορφέα Ξάνθης» από τον… απόντα στην προσπάθεια της ομάδας Δήμο Ξάνθης

Με ανακοίνωσή του μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή για την επιτυχία της ομάδας.

Ωστόσο γεγονός είναι ότι στελέχη του δεν βρέθηκαν στο γήπεδο της Θαλασσιάς (σε αντίθεση με στελέχη της αντιπολίτευσης), φοβούμενα προφανώς την δήλωση του Μπάμπη Χατζημεστή στη μεγάλη συνέντευξή του στο ThrakiSportS ότι… θα τους διώξει.

Ο Μπάμπης Χατζημεστης στην συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης είχε εκφράσει ανοιχτά παράπονα για τον Δήμο Ξάνθης ότι δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του Ορφέα, αν και είναι η μόνη φέτος της πόλης με τόσο επιτυχημένη πορεία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την πανηγυρική κατάκτηση της 1ης θέσης, στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης θα τη συνοδεύουν και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μπαράζ, που θα ακολουθήσουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με το υψηλό ηθικό που διαθέτουν παίχτες και διοίκηση, θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να χειροκροτήσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη superleague2, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας.

Συγχαίρουμε προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνουμε, κατά τον  πλέον απόλυτο τρόπο, ότι ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς.

Εύγε!