Β’ Εθνική: Προαναγγέλλει μεταγραφές και πρωταθλητισμό ο Πέτρος Τσίλογλου

«Το ανδρικό μας τμήμα θα στελεχωθεί με έμπειρους και ταλαντούχος αθλητές, με έντονη την επιθυμία να ανεβούμε σύντομα ένα ακόμη «σκαλί» και να γράψουμε νέα «σελίδα» στην ιστορία του Λεύκιππου.»

Αυτές ήταν μερικές από τις δηλώσεις του προέδρου του τμήματος μπάσκετ του Λεύκιππου Ξάνθης Πέτρου Τσίλογλου στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, που προδιαθέτει σημαντική ενίσχυση με στόχο τον πρωταθλητισμό για τους Ξανθιώτες.

Επιπλέον αναφέρθηκε για την συμφωνία με τον Νεοκλή Λεμονίδη λέγοντας: «Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε και είναι η πρόσληψη του προπονητή Νεοκλή Λεμονίδη. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την προσωπικότητα που τον διακρίνει, θα πορευτούμε με νέα δυναμική και θέτουμε υψηλούς στόχους, τους οποίους θα διεκδικήσουμε με βάση συγκεκριμένο πλάνο από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου»

Ενώ πρόσθεσε ακόμα: «Σε  συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ θα επεκτείνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, με στόχο την περαιτέρω καλλιέργεια των αξιών του αθλητισμού γενικότερα και του μπάσκετ ειδικότερα και φυσικά την ανάδειξη των παιδιών μας, σε μια ακαδημία που διακρίνεται τόσο για την παραγωγή αθλητών όσο και για τις ομαδικές διακρίσεις των αγωνιστικών της τμημάτων.

Σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνάμε να ευχηθούμε να έχουν όλοι υγεία, καθώς αυτό προέχει και αυτό πρέπει να διασφαλιστεί στις ημέρες που βιώνουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, με τον προγραμματισμό μας να τρέχει σε όλα τα επίπεδα και σύντομα θα υπάρξουν νέες σημαντικές εξελίξεις και καινοτομίες!»