To συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα του Φωτεινάκη στην Ομοσπονδία και το μπάσκετ του Κατάρ!

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Τάκη Φωτεινάκη στον πάγκο του ΓΑΣ Κομοτηνή, με τον έμπειρο Κομοτηναίο κόουτς να ευχαριστεί με μακροσκελές μήνυμα την Ομοσπονδία και με όσους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Αυτό ήταν πολύ σκληρό και εξαιρετικά συναισθηματικό για μένα να γράψω….
Δεν είμαι σίγουρος από πού να ξεκινήσω, αλλά στη χώρα που με έχει πάρει ως νέο και προπονητή και με μετέτρεψε σε σοφότερο και πιο έμπειρο άνθρωπο και προπονητή, θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Σε όλους τους παίκτες που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ μαζί τους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής!!Προς το προπονητικό μου επιτελείο, βοηθούς προπονητές, προπονητές δύναμης και προσωπικό υποστήριξης ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που πάντα προσέχετε τους παίκτες μας και τους δώσατε την καλύτερη δυνατή εμπειρία γνώσης σας!!
Στην οικογένεια της ΑΛ ΑΧΛΙ και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ και ολόκληρη την οργάνωση, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ευκαιρία να ηγηθούν του προγράμματος και να αγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες της χώρας/περιοχής.
Προς τους συναδέλφους προπονητές, αντιπάλους στο δικαστήριο, και φίλους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υποστήριξη και τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της χώρας!!
Ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ανυπομονώ για την επόμενη αποστολή μου και να συμμετάσχω σε ένα νέο σπουδαίο και ξεχωριστό πρότζεκτ!!!ΜΕΓΑΛΑ πράγματα έρχονται μπροστά για το ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!!
Στηρίζουμε το μπάσκετ του Κατάρ!!
Coach Παναγιώτης Φωτεινάκης
Σε ευχαριστώ Κατάρ»