Μπήκαν ως αλλαγές στο β’ ημίχρονο Σιώπης και Μάνταλος στην τεράστια φιλική ισοπαλία της Εθνικής με τη Νο1 ομάδα του κόσμου

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης (3/6) η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Βέλγιο, που είναι Νο1 στο Ranking της FIFA και για πολλούς το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του EURO, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

Προερχόμενη από το… απίθανο 1-1 με τη Γεωργία, η «γαλανόλευκη» επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας το καλό της πρόσωπο. Η Ελλάδα δεν δείλιασε, κοίταξε στα μάτια το πανίσχυρο Βέλγιο και μας γύρισε πίσω στα χρόνια του ένδοξου παρελθόντος με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και μια άκρως τιμητική ισοπαλία.

Το Βέλγιο πήρε… κεφάλι στο σκορ στο 20’ με τον Τ. Αζάρ όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66’ με τον Τζαβέλλα παίρνοντας το… ριμπάουντ από κεφαλιά του Κυρ. Παπαδόπουλου στο δοκάρι, σε μία φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μασούρα ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος για την Εθνική. Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 69′ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης στην θέση του Γαλανόπουλου και φάνηκε αρκετά δραστήριος με το τρέξιμό του, ενώ στο 80′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος στην θέση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και θα έχει μια ακόμα την Κυριακή στην Ισπανία, όπου θα διεξαχθεί το επόμενο φιλικό με την Νορβηγία. Μετά ο ίδιος και οι διεθνείς θα κάνουν διακοπές, καθώς δυστυχώς για δεύτερο σερί Euro η Εθνική Ομάδα δεν έχει προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.