Ταξίδεψε αυθημερόν από την ΑΜ-Θ στο Αγρίνιο και είδε τον αδερφό του να «σώζει» τον Παναιτωλικό στερώντας την άνοδο από την Ξάνθη

Ο Νίκος Βέργος είναι ο άνθρωπος που με τα δυο γκολ που πέτυχε στα Πηγάδια την περασμένη εβδομάδα και στο Αγρίνιο με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 83′ του αγώνα της Κυριακής ουσιαστικά έσωσε την χρονιά για τον Παναιτωλικό και στέρησε την άνοδο στην Ξάνθη.

Ο 25χρονος πρώην παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού μέχρι πέρυσι, οπότε και μετακόμισε στο Αγρίνιο, είναι το πρόσωπο των ημερών και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε έστω και από το σημείο του πέναλτι. Οπως είχε πανηγυρίσει και στην Ξάνθη, όταν είχε σπεύσει να αφιερώσει το γκολ στον αδελφό του που ήταν στην κερκίδα των Πηγαδίων.

Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο αδελφός του Βέργου ήταν και στο παιχνίδι του Αγρινίου. Μάλιστα ταξίδεψε αυθημερόν από την Καβάλα, όπου μένει μόνιμα, στο Αγρίνιο νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την Avance (διαθέτει γραφεία στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37, τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ αλλά και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Κατάφερε έτσι να βρεθεί κοντά στον αδερφό του. Εκ του αποτελέσματος, του έφερε γούρι, αφού και στα δυο ματς που πήγε, ο Νίκος Βέργος σκόραρε και χάρισε την παραμονή στον Παναιτωλικό – σε βάρος της Ξάνθης.