Γ’ Εθνική: Στο κενό η προσπάθεια αλλαγής της έδρας του Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ορφέας Ξάνθης

Στο κενό φαίνεται να οδηγείται η προσπάθεια που φέρεται να υπήρξε για διεξαγωγή του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ιδέα φέρεται αρχικά να καλλιεργήθηκε από ανθρώπους του Ορφέα, στην λογική ότι εφόσον πρόκειται για δυο ομάδες της Θράκης και ειδικά για την Θαλασσιά δεν διακυβεύεται τίποτα, θα μπορούσε η αναμέτρηση να γίνει στο γήπεδο του ΑΟΞ ώστε να πανηγυρίσει η ομάδα στην έδρα της την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να γίνει. Το γήπεδο του ΑΟΞ αποτελεί έδρα και για τον Αρη Αβάτου, ο οποίος σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική δίνει εντός έδρας παιχνίδι επιβίωσης με την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο μόνος τρόπος να γίνει το ματς Θαλασσιάς – Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ θα ήταν αν αλλάξει ημερονηνία και γίνει για παράδειγμα Σάββατο.

Κάτι τέτοιο όμως είναι επίσης απιθανο να συμβεί εφόσον ο τίτλος δεν έχει κριθεί μαθηματικά και κατά συνέπεια, για ευνόητους λόγους, πρέπει τα ματς των διεκδικητών του πρωταθλήματος όπως και εκείνα των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό να αρχίσουν ίδια ώρα – και φυσικά να διεξαχθούν ίδια μέρα.