Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον τελικό Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι κοντράρονται στις 10.00 το βράδυ ωρα Ελλάδος στο Πόρτο για την κατάκτηση του Champions League.

Μαζί ολοκληρώνεται για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μια δύσκολη σεζόν αλλά ολοκληρώνεται και το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS που ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο. Και μπορεί ο νικητής να έχει κριθεί προ πολλού, ωστοσο πάντα έχει ενδιαφέρον να κερδίσει ο καθένας τους δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να τερματίσει όσο πιο ψηλά.

Οπως πριν από κάθε ημέρα αγωνιστικής δράσης έτσι και πριν τον τελικό το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game για το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού. Οπως θα διαπιστώσετε, υπάρχει πάντως γενικευμένη αίσθηση ότι η Σίτι θα κατακτήσεο το τρόπαιο και μάλιστα από την κανονική διάρκεια του αγώνα ή έστω στην παράταση, χωρίς να χρειαστούν πέναλτι.

Για την ακρίβεια ένα πολύ ισχυρό 56% εκτιμά ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει τον τελικό, είτε στην κανονική διάρκεια του 90λεπτου είτε στην παράταση. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ThrakiSportS προβλέπουν σκορ 2-1 με το 2-0 και το 3-1 να είναι αυτά που ακολουθούν στις προτιμήσεις των παικτών.

Ως δεύτερο πιο πιθανό αποτέλεσμα με βάση τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor είναι η ισοπαλία, που σημαίνει ότι θα κριθεί ο πρωταθλητής Ευρώπης στα πέναλτι. Αυτό επιλέγει το 25% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι, δηλαδή περίπου ο ένας στους τέσσερις. Το πιο δημοφιλές σκορ από όσους επιλέγουν την ισοπαλία είναι το 1-1.

Τέλος, το εναπομείναν 19% πιστεύει ότι θα κερδίσει τον αγώνα και το τρόπαιο από την κανονική διάρκεια ή έστω στην παράταση η Τσέλσι. Το πιο δημοφιλές σκορ από όσους φίλους και αναγνώστες του ThrakiSportS προβλέπουν κάτι τέτοιο είναι το 1-2 υπέρ των Λονδρέζων.