Α’ Εθνική: Εντός έδρας ήττα με 3-0 για την Βασίλισσα από τον χωρίς νίκη μέχρι αυτό το ματς Αγροτικό Αστέρα

Δεν κατάφερε ούτε απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας να πετύχει την πρώτη νίκη ή έστω να πάρει τους πρώτους της βαθμούς η Βασίλισσα της Θράκης, αφού ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο της Θαλασσιάς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης τα πέτυχε η Έλλη Μουρατίδου, ένα στο ξεκίνημα και ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην συνέχεια και με διαμορφωμένο το αποτέλεσμα, έβαλε το κερασάκι στο 90′. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τις φιλοξενούμενες που έφτασαν τους 4 βαθμούς έναντι κανενός των Θρακιωτισσών.

Οι Βασίλισσες παρά την προσπάθεια και τις ευκαιρίες που είχαν με τις Κατσαρού, Βλάχου, Κυριαζίδου, δεν κατάφεραν να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής. Πάντως όπως αναφέρει και η Ξάνθη Sport, από όπου και η φωτογραφία, αξιοποιήθηκαν συνολικά 16 παίκτριες αφού έγιναν και οι πέντε αλλαγές, ενώ σημαντικές ήταν οι απουσίες των Μετοικίδου, Ευθυμιάδου και Χασιώτη.

Πλέον οι Ξανθιώτισσες πάνε την Πέμπτη στο εξ αναβολής ντέρμπι με την Καστοριά, ομάδα που επίσης δεν έχει ακόμα βαθμό, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να αποφύγουν την τελευταία θέση στην βαθμολογία. Διαιτητής του αγώνα ο Δραμινός Χορόζογλου με βοηθούς τις Νικολαΐδου και Δημητριάδου.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Σιβούδη, Χατζηαντωνίου Μ. (70′ Χαραλαμπίδου), Μαυρομάτη, Σταύρου, Μπουργουτζόγλου (90′ Νικολαΐδου), Κατσαρού, Καζαντζίδου (84′ Σαμαρά), Κυριαζίδου, Χατζηαντωνίου Γ. (46′ Γρηγοριάδη), Βλάχου, Τσακμάκη (70′ Σκουμπρή).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αντωνιάδου, Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Κιουταχιάλη, Μανωλοπούλου, Ασσιχίδου, Σιδηροπούλου, Βίσμπα (84′ Εμμανουηλίδου), Κάσα, Μουρατίδου(90′ Πετράκη), Μαργαρίτη (59′ Κωστοπούλου).