Ο Ξανθιώτης μπασκετμπολίστας που έζησε μέσα από το ΟΑΚΑ τον τελικό Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ

Ενας από τους ελάχιστους Έλληνες που μπορέσαν να παραβρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και να ζήσει από μέσα τον μεγάλα τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ξανθιώτης Γιώργος Δελής.

Ο ύψους 1.95μ 25χρονος μπασκετομπολίστας του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, γνωστός και ως «ο μπόμπερ» της ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ, βρέθηκε στο γήπεδο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Δελής έλκει την καταγωγή του από την Θράκη και συγκεκριμένα από την Ξάνθη, καθότι τυγχάνει γιος της γνωστής Ξανθιώτισσας δημοσιογράφου Βίκυς Μπαφατάκη. Μάλιστα, επισκέπτεται όσο συχνά μπορεί τα πάτρια εδάφη (το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Οπως φαίνεται, έχει πάρει το ανήσυχο πνεύμα της μαμάς Βίκυς και το βράδυ του Σαββάτου ήταν από τους ελάχιστους συμπατριώτες μας που κατάφεραν να εξασφαλίσουν είσοδο στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω Covid τελικό.

Ωστόσο όπως φαίνεται και τις φωτογραφίες, παράλληλα με την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τελικού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, είχε τον νου του μέσω του κινητού του και στον αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την πρεμιέρα των πλέι οφ του NBA που διεξαγόταν την ίδια ώρα…