Βόμβες Μαρασλή κατά της νυν διοίκησης του Εθνικού: «Διέλυσαν βόλεϊ και στίβο, ιδρύουν νέα τμήματα να χτυπήσουν άλλους συλλόγους»

Σκληρά λόγια από τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Στράτο Μαρασλή και ευθείες βολές για την νυν διοίκηση της ομάδας είχαμε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαρασλής εκανε μια σπάνια παρέμβαση στην τηλεφωνική συνέντευξη του Νεκτάριου Κελεσίδη, ενός εκ των δημιουργών του ΟΕΓΑ, για το ζήτημα που προέκυψε με την ανακοίνωση του προγράμματος των προπονήσεων στο προθερμαντήριο του ΤΟΛ από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη.

Καθώς εξελισσόταν η συζήτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό Status υπό τον συντονισμό του Σταύρου Αποστολίδη, ο Μαρασλής έκανε παρέμβαση υπέρ του αιτήματος του ΟΕΓΑ, λέγοντας μάλιστα ότι «ο ΟΕΓΑ έχει μεγάλο έργο και καλώ τον κ. Βουρδόλη να εκτιμήσει αυτό το έργο και να βοηθήσει με το πρόγραμμα».

Στην συνέχεια της κουβέντας ωστόσο αναφέρθηκε γενικότερα στα προβλήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και στο τέλμα που έχουν έρθει κάποια τμήματα, αφήνοντας σαφές και σκληρές υπόνοιες για την τωρινή διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Εθνικός έχει σημαντική ιστορία στο βόλεϊ και στον στίβο. Τι θέλει να ανακατεύεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με πέντε παιδιά στην ενόργανη στα θέματα του ΟΕΓΑ; Βρέθηκε κάποιος και διαφώνησε με τον ΟΕΓΑ, πήρε πέντε παιδιά και έφτιαξε ομάδα ενόργανης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αυτός ο κύριος διάλυσε το βόλεϊ και όλον τον Εθνικό. Δέχομαι τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και με ρωτάνε γιατί διαλύεται το βόλεϊ και ο στίβος του συλλόγου. Έχουν μπλεχτεί κάτι μπάντμιντον και κάτι τέτοια και πάει πίσω ο σύλλογος. Ο κ. Βουρδόλης τα ξέρει πολύ καλύτερα με τα προγράμματα στο κλειστό. Άφησαν τον Εθνικό να διαλύεται και δημιουργούν τμήματα για να χτυπήσουν άλλους συλλόγους. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για την πόλη μας».

Στην συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε για την πρόταση που έχει να κάνει ο ίδιος ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και δη αυτό της ενόργανης για το οποίο και παρενέβη, το ιστορικό στέλεχος και επίτιμος πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανέφερε: «Τα παιδιά της ενόργανης του Εθνικού να ενταχθούν στον ΟΕΓΑ. Πρέπει να υπάρχει ένας σύλλογος για το βόλεϊ, ένας για το μπάσκετ, το ίδιο για κάθε άθλημα».