«Έχει παίκτες μεγάλης αξίας η Ξάνθη, αλλά το φαβορί είναι ο Παναιτωλικός» η εκτίμηση Κολτσιδάκη

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολτσιδάκης, που αντιμετώπισε στο φετινό πρωτάθλημα εις διπλούν την Ξάνθη, παραχώρησε δηλώσεις στον «Κόσμο των Σπορ» για την την τελική βαθμολογία και τα επερχόμενα μπαράζ.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα τελευταία παινχίδια των πλέι οφ, που όρισαν και την τελική κατάταξη, αλλά και στα επερχόμενα μπαράζ του ΑΟΞ με τους Αγρινιώτες:

«H Ξάνθη είχε δύο ευκαιρίες στην έδρα της μετά την νίκη μέσα στον Ιωνικό. Την πρώτη την πέταξε στα σκουπίδια, αλλά την δεύτερη την αξιοποίησε έστω και για την είσοδο στα μπαράζ. Νομίζω ότι δικαίως βρίσκεται εκεί.»

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα μπαράζ είναι μια δύσκολη διαδικασία για την Ξάνθη, γιατί παίζεις με μια ομάδα της Super League 1, ασχέτως αν είναι η προτελευταία. Ο Παναιτωλικός έχει εμπειρία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει πολύ καλούς πδοοσφαιριστές, και σίγουρα για μένα το φαβορί θα είναι ο Παναιτωλικός σε αυτή τη διαδικάσία, αν και η Ξάνθη έχει παίκτες ονόματα και μεγάλης αξίας. Είναι μια ομάδα Super League και η Ξάνθη, σύμφωνα τουλάχιστον με τα χρήματα που έχει δώσει, αλλά νομίζω τον πρώτο λόγο έχει ο Παναιτωλικός.»