«Ανευθυνότητα» και «τουριστικό αποκλεισμό» της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καταγγέλλει ο Ταπατζάς

Ο Μανώλης Ταπατζάς είναι παλαίμαχος διαιτητής και πλέον παρατηρητής επιπέδου Super League. Παράλληλα όμως είναι και περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με αφορμή το γεγονός ότι έκλεισε η Νυμφαία για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα που έρχονται από την Βουλγαρία, το μεσημέρι του Σαββάτου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα που οδηγεί στον τουριστικό αποκλεισμό της περιοχής.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΝΥΜΦΑΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ.
Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ.
Στις 14 Μαΐου 2021 άνοιξε επίσημα ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η Περιφέρειά μας δυστυχώς όπως και πέρυσι βιώνει τον αποκλεισμό. Ο κλάδος του τουρισμού νιώθει και φέτος να επαναλαμβάνεται ο περσινός για αυτούς εφιάλτης. Κάποιοι αποφάσισαν να τελειώσουν τουριστικά την Περιφέρειά μας, Ίσως για να οδηγήσουν τους Βαλκάνιους τουρίστες σε άλλους…. προορισμούς.

ΑΦΑΝΤΗ ή διοίκηση της Περιφέριας ΑΜΘ χωρίς καμία μα καμία ουσιαστική παρέμβαση, μη αντιλαμβανόμενη τις τραγικές οικονομικές συνέπειες για τον τόπο, για την περιοχή. Οι πολιτικές ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο του Περφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθανασιου Τσώνη.
Είναι απίστευτη η ανικανότητα από την μια και από την άλλη η αδιαφορία, αφού εκτός από λεζάντες και φωτογραφίες δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο.