Κασαμπαλής από Ποντγκόριτσα: “Στόχος το απόλυτο με συγκέντρωση και σοβαρότητα”

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σταύρος Κασαμπαλής με τα γαλανόλευκα απέναντι στην Γεωργία και την νίκη της Εθνικής Ανδρών με 3-0.

Ο Εβρίτης πασσαδόρος αγωνίστηκε στο πρώτο σετ ως αλλαγή ενώ στο δεύτερο ως βασικός πετυχαίνοντας 6 άσους και 1 μπλοκ, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση σε επίσημη αναμέτρηση με την Εθνική Ανδρών.

Ο Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος του Ολυμπιακού, φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Κηφισιά, μίλησε στην σελίδα της ΕΟΠΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης, δίνοντας το έναυσμα για τις επόμενες δύο ημέρες, όπου απέναντι σε Αζερμπαϊτζάν (15/5) και Μαυροβούνιο (16/5) θα επιδιώξει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2021.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σταύρος Κασαμπαλής:
“Έχουμε πάρει φόρα και είναι σημαντικό για τη διαχείριση των δυνάμεών μας στη συνέχεια του ομίλου ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια με καθαρό σκορ και μικρή απώλεια πόντων. Σήμερα πιέσαμε πολύ στο σερβίς, όπου και προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση και φτάσαμε στη νίκη. Ακολουθούν δύο πιο δύσκολα παιχνίδια, όπου και εκεί, με την ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση, έχουμε στόχο να κάνουμε το «3 στα 3» και να φτάσουμε στο στόχο της πρόκρισης”.