Βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Ιωνικού μετά την ήττα από την Ξάνθη με… βολές κατά Τσέπελη

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τη στήριξή τους στον Ιωνικό, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και έπειτα από την πτώση της ομάδας από την κορυφή της βαθμολογίας καθώς τον γκρέμισε από εκεί η Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Βουλευτή Β’ Πειραιά και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη για την πορεία του Ιωνικού έχει ως εξής: «Oρισμένοι με διάφορους τρόπους προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του Iωνικού προς την άνοδο. Σαν γνήσιος Νικαιώτης και σαν βουλευτής επί 5 δεκαετίες δηλώνω ότι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Όλοι οι πολιτικοί του Πειραιά στεκόμαστε δίπλα στην διοίκηση, τους προπονητές, στους παίκτες και στους φίλαθλους»

Από την πλευρα του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης και πρώην υπουργός ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτησα τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Superleague 2 της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας, όπως εύχομαι να μπορέσω να κάνω για κάθε ομάδα και κάθε άθλημα ή αθλητή που διακρίνεται από τις εργατικές και λαϊκές γειτονιές της Β’ Πειραιά.
Ο Ιωνικός, ένα από τα ιστορικά προσφυγικά αθλητικά σωματεία της Κοκκινιάς, προερχόμενος από τη συνένωση των προπολεμικών προσφυγικών σωματείων του Άρη και της Αθλητικής Ένωσης, έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο ποδόσφαιρο της Α΄ και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας περήφανους τους χιλιάδες Νικαιώτες φίλους του.
Στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 η εργώδης προσπάθεια των αθλητών του, του τεχνικού επιτελείου , της διοίκησης κι όλων των παραγόντων της ομάδας την έφερε στους πρωταγωνιστές για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, τη Superleague. Μια τέτοια προσπάθεια της αθλητικής οικογένειας του Ιωνικού Νίκαιας είναι άστοχο και άδικο να αμαυρώνεται από παρεμβάσεις εξωαθλητικών παραγόντων και μάλιστα ενόψει κρίσιμων αγώνων στο πλαίσιο των playoffs, όπως αυτή του Δημάρχου έταιρης ομάδας της SL2.
Η ανεπιτυχής και άδικη ανάμειξη τρίτων αποδείχτηκε περίτρανα από τη φιλοξενία και το σεβασμό της αντίπαλης ομάδας την περασμένη Κυριακή.
Ας διαφυλάξουμε όλοι μαζί το υγιές αθλητικό πνεύμα κι ας αφήσουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές να κερδίσουν αυτό που τους αναλογεί. Κάθε άλλη εκδοχή μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρει, πλήττοντας την αξιοπιστία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Καλή επιτυχία στους εναπομείναντες αγώνες του Ιωνικού Νίκαιας, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» όπως του αξίζει».