«Όλα ανοικτά στο Ξάνθη-Εργοτέλης, θεωρητικό προβάδισμα ο ΑΟΞ» η εκτίμηση Γελαδάρη από τη… Γαλλία

Όταν ο Δημήτρης ο Γελαδάρης απάντησε στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» μέσω μηνύματος ότι βρίσκεται… στη Γαλλία, είναι αλήθεια ότι όπως εκείνος αποκαλύπτει, δίστασε για λίγο να επικοινωνήσει μαζί του!

«Μην το σκέφτεστε, καλέστε με», πρόσθεσε ωστόσο ο Γελαδάρης, από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα τόσο της Ξάνθης όσο και του Εργοτέλη και ίσως είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσει για τις δυο ομάδες ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής.

Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής Εργοτέλη και Ξάνθης να είναι αυτό το διάστημα στην όμορφη Ναντ αλλά το σπίτι του βρίσκεται στην Ξάνθη! Επίσης, στην καρδιά του πάντα υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι «Εργοτέλη και Ηρακλείου» και μάλιστα ο ίδιος αποκαλύπτει ότι φροντίζει να μαθαίνει νέα των «κιτρινόμαυρων».

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ήθελε τότε ο κάθε ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στον Εργοτέλη! Ήταν όλα υπέροχα! Όμως και ο τωρινός Εργοτέλης που παρακολουθώ έστω κι από μακριά, αξίζει μόνο μπράβο! Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει νέα παιδιά, βγάζει υγεία όπως στην εποχή μου, όλα τα καλά και μόνο καλά μπορώ να πω», λέει.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα βέβαια και στην Ξάνθη. Άλλωστε σύντομα θα επιστρέψει εκεί, θα συνεχίσει να ζει εκεί. Τονίζει πως «η ακριτική ομάδα έχει τεράστιο μπάτζετ για την κατηγορία» αλλά προσθέτει πως το παιχνίδι της Κυριακής που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο θα είναι ανοικτό.

Αναλυτικά ανέφερε ο Δημήτρης Γελαδάρης: «Ασφαλώς όλα μπορούν να γίνουν. Δεν θα υπάρχει κόσμος αν κι αυτός φέρνει πίεση μερικές φορές. Ο Εργοτέλης μπορεί να πάρει αποτέλεσμα εκεί και αυτό φάνηκε και από το ματς της κανονικής περιόδου όπου έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα! Θεωρητικά η Ξάνθη έχει προβάδισμα εκεί που βρέθηκε αλλά και στην αρχή της χρονιάς ήταν μεγάλο φαβορί και μόλις τώρα βρέθηκε πρώτη! Δυο ματς έμειναν για όλους τους διεκδικητές και όλα μπορούν να γίνουν! Εγώ κλείνοντας θα πω ότι θα ήθελα να είμαι την Κυριακή στο γήπεδο και να δω δυο ομάδες που αγάπησα και ότι ο Εργοτέλης έχει βάλει βάσεις ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει φέτος να είναι τα επόμενα χρόνια και πάλι στη μεγάλη κατηγορία! Στέλνω χαιρετισμούς και την αγάπη μου στους φίλους της ομάδας και να ξέρουν ότι οι Ξανθιώτες εκτιμούσαν και εκτιμούν διαχρονικά τον Εργοτέλη…»