Γ’ Εθνική: Λύγισε ο Νέστος το σκληροτράχηλο Άβατο με χρυσό σκόρερ τον Φραγκούλη

Στις νίκες επέστρεψε ο Νέστος Χρυσούπολης, αφού με χρυσό σκόρερ τον Φραγκούλη, νίκησε με 1-0 τον Άρη Αβάτου στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολλές απουσίες ιδίως στον επιθετικό τομέα και ταξίδεψαν συμπληρώνοντας με το ζόρι 18άδα, προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα.

Το χρυσό γκολ πέτυχε για την ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη στο 68ο λεπτό ο Φραγκούλης και έμελλε να χωρισει τις δυο ομάδς. Πριν ανοίξει το σκορ ο Άρης είχε πάντως τις ευκαιρίες να προηγηθεί και προσπάθησε να ισοφαρίσει, χωρίς επιτυχία.

Με τη νίκη αυτή ο Νέστος έφτασε τους 15 βαθμούς, δύο παραπάνω από τον Άρη που έμεινε στους 13. Την ερχόμενη Κυριακή το Άβατο φιλοξενεί την Θαλασσιά. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κεφαλιάς με α’ βοηθό τον Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών και β’ βοηθό τον Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Κλοκίδης Σπ., Ποδάρας, Δόντσος (89′ Τζεράκης), Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Μενίκου (92′ Ρέππας), Μπλιος, Ράμο (43′ λ.τρ. Τσάκωνας).
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Καρύπογλου, Χριστοφορίδης, Βαφειάδης, Ψεμματάς (60′ Ισπυρλίδης), Σαρηγιαννίδης (69′ Μαυροκέφαλος Τ.), Γκουτζίδης (80′ Ευαγγέλου), Μπουλούτ (69′ Κοτόπουλος).