Τέλος και επίσημα ο Λεμονίδης από τον ΓΑΣ Κομοτηνή! Ανακοινώνεται άμεσα στον Λεύκιππο

Τέλος μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον πάγκο του ΓΑΣ Κομοτηνή ο Νεοκλής Λεμονίδης, που έχει συμφωνήσει εδώ αρκετό καιρό με τον Λεύκιππο Ξάνθης όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή τον ευχαρίστησε μέσω μιας μακροσκελής ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα του στο facebook, αφού αποτέλεσε σημαία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και τον καθοδήγησε στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Mετά από 12 χρόνια συνεχούς παραμονής (18 συνολικά) στον πάγκο του ΓΑΣ “Κομοτηνή” και 16 ως παίκτη, ήρθε η ώρα να πούμε «στο επανιδείν» στον Νεοκλή Λεμονίδη. Οι δρόμοι μας χωρίζουν προσωρινά γιατί Λεμονίδης και ΓΑΣ είναι συγγενικές λέξεις, σχεδόν ταυτόσημες και αργά ή γρήγορα θα ξανασυναντηθούμε, μακάρι και σε ανώτερη κατηγορία. Η ανανέωση είναι συστατικό μια υγιούς συνεργασίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο δρόμο που θα επιλέξει και θα παρακολουθούμε με χαρά τις επιτυχίες του.Άλλωστε δεν θα σταματήσει να παρέχει συμβουλευτικό ρόλο στην οργάνωση των ακαδημιών μας! Ο ΓΑΣ “Κομοτηνή” θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, παραμένει ο κορυφαίος σύλλογος μπάσκετ στη Θράκη και εκ των σπουδαιότερων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένοι! Μείνετε συντονισμένοι….

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος