Οι δηλώσεις Κουτρουλού και του χρυσού σκόρερ Γκίκα μετά την ιστορική πρώτη νίκη της Θαλασσιάς

Χαρη στο τέρμα του Αρσένη Γκίκα η Αναγέννηση Θαλασσιάς πέτυχε την Κυριακή την πρώτη της ιστορική νίκη στο γήπεδο των Διαβατών επί της ΑΕ Ευόσμου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ίδιος ο σκόρερ πάντως στις δηλώσεις του δεν στάθηκε τόσο στο τέρμα που ο ίδιος πέτυχε αλλά στην σημασία που είχε για να επιτευχθεί η νίκη της ομάδας του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και χαιρόμαστε για το πρώτο τρίποντο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η συνέχεια αλλά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τις ίδιες αποδόσεις», είπε ο χρυσός σκόρερ της Θαλασσιάς.

Από την πλευρά του ο προπονητής Απόστολος Κουτρουλος σημείωσε: «Η ομάδα μας κατέβηκε καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς. Ευτυχώς για εμάς παρά την πίεση που δεχτήκαμε, ο Εύοσμος δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ παρά την σωστή του ανάπτυξη. Σε μια αντεπίθεση πετύχαμε ένα γκολ και το πανηγυρίσαμε έντονα γιατί αυτή είναι η πρώτη μας νίκη σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να αγωνιζόμαστε στα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Εύοσμο και μακάρι να μπορούσαμε να ανταποδώσουμε. Ευχομαι καλή συνέχεια».