Απέκτησε 11 του μήνα μετά τον γιο και κόρη ο Mr11 της Ασπίδας Ξάνθης Τόλης Κουτσογιάννης

Σε πελάγη ευτυχίας ο αρχηγός της Ασπίδας Ξάνθης Τόλης Κουτσογιάννης, αφού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά με την γυναίκα του Βούλα να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση της Ασπίδας, στις 11 του μηνός είχε έρθει στον κόσμο ο μεγάλος τους γιος, ενώ στις 11 ήρθε και η κόρη, αριθμό που έχει ο πατέρας τους στη φανέλα:

Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με μεγάλη χαρά καλωσορίζει σήμερα ένα ακόμη μέλος της. Η οικογένεια του αρχηγού μας Απόστολου Κουτσογιάννη και της Βούλας Σαμουήλ έγινε σήμερα μεγαλύτερη, αφού πριν λίγες ώρες έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι!!Αξιοσημείωτο είναι πως ο αρχηγός μας αγωνίζεται με τη φανέλα με το #11, ο μεγάλος του γιος γεννήθηκε στις #11 Ιουνίου και η κορούλα του γεννήθηκε στις #11 Μαΐου!! Τόλη και Βούλα, καλώς ήρθε το νέο #11 στην οικογένειά σας! Σας ευχόμαστε να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να είναι καλότυχο και να το καμαρώνετε να μεγαλώνει με τον μικρό Γιάννη!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΣΠΙΣ ΑΣΠΙΣ KOSMOPLU superaet Αρχηγέ #11 και Βούλα va σας ζήσει το κοριτσάκι σας #11"