Volley League: Κοντά στον Φοίνικα Σύρου ο Κωνσταντινίδης

Μια σπουδαία μετακίνηση φαίνεται ότι θα ολοκληρώσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με τον ίδιο να βρίσκεται κοντά στον Φοίνικα Σύρου.

Η φετινή χρονιά για τον Ορεστιαδίτη λίμπερο δεν ήταν και η καλύτερη καθώς μετά από μια τετραετία στον ΠΑΟΚ, ο ίδιος μετακόμισε στον Ηρακλή, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε στην Volley League, με αποτέλεσμα οι αθλητές που είχε αποκτήσει να μείνουν εκτός, με αρκετούς απ΄ αυτούς να κλείνουν σε ομάδες τις Pre League, το οποίο πρωτάθλημα δεν έγινε λόγω του COVID19.

Μετά από μια στάσιμη χρονιά για τον ίδιο φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην μετακίνηση του στην Ερμούπολη και τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυνατός από την φετινή χρονιά.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους “πειρατές”, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και έτσι ο Εβρίτης λίμπερο θα επιστρέψει δυναμικά στο υψηλό επίπεδο καθώς είναι από τα πολύ δυνατά ονόματα στην συγκεκριμένη θέση, η οποία έχει και έντονο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος, μένει να δούμε αν οι Δημήτρης Γκαράς και Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρεθούν μετά τον ΠΑΟΚ και στον Φοίνικα Σύρου συμπαίκτες.