Τηλεδιάσκεψη των παιδιών της Ασπίδας με τον πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Ιτούδη (+photos)

H Ασπίδα Ξάνθης συνέχισε τις τηλεδιασκέψεις για τα παιδιά των ακαδημιών της με σούπερ καλεσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Τσσκα Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ιτούδης πήρε την Euroleague με την Τσσκα την σεζόν 2018/19, και εφόσον η περσινή σεζόν ακυρώθηκε λόγω Covid, είναι πρωταθλητής Ευρώπης μέχρι σήμερα και θα διεκδικήσει και την φετινή κούπα, αφού ήδη έχει προκριθεί στο Final 4 της Κολωνίας.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

Ο COACH ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε ακόμα μία διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας Ξάνθης με τους προπονητές τους.
Τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της ομάδας περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς καλεσμένος του συλλόγου μας αυτή τη φορά, ήταν ο προπονητής της CSKA Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης. Η παρουσία του coach Ιτούδη στη διαδικτυακή μας συνάντηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα γούρικη, καθώς συνδυάστηκε με την κυβερνητική απόφαση για επανέναρξη των δραστηριοτήτων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στους νεαρούς μας αθλητές και αθλήτριες.
Ο coach Δημήτρης Ιτούδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση που του έγινε από την ομάδα μας, παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο αγωνιστικό του πρόγραμμα, και συμμετείχε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη ωριαία συζήτηση με τα παιδιά και τους προπονητές της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής αντάλλαξε απόψεις με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας, τους αφηγήθηκε τις εμπειρίες του από την πλούσια σε τίτλους και διακρίσεις καριέρα του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τις μπασκετικές προσωπικότητες με τις οποίες δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια, και προσπάθησε να εμπνεύσει τα παιδιά με τις πολύτιμες συμβουλές του, παρακινώντας τους να μη χάνουν την αισιοδοξία τους και να προσπαθούν συνέχεια για το καλύτερο, βάζοντας συνέχεια μικρούς κι εφικτούς στόχους κάθε φορά.
Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον coach Δημήτρη Ιτούδη, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά συμμετοχή του στη διαδικτυακή αυτή συζήτηση και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εν όψει των αγώνων play off της VTB United League, αλλά και του Final Four της Euroleague.
Το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά τον αθλητικό συντάκτη κ. Σωτήρη Βετάκη, ο οποίος είχε την καλωσύνη να μεσολαβήσει ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία του coach Ιτούδη στη διαδικτυακή μας αυτή συνάντηση.
Ευελπιστούμε δε, ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ήρθαμε σε επαφή με τους νεαρούς αθλητές μας με αυτόν τον τρόπο και ότι στη συνέχεια θα τα βλέπουμε πια μόνο από κοντά, μέσα στα γήπεδα που είναι και ο φυσικός τους χώρος.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "Ασπίδα Ξάνθης Basketball υλλογή Προβολήπλέγματος Giannis Kiosses Maria Mamaligkatzi Martha Chalkidou Eleftheria Taselaridou Κοινήχρήση LUKKETS Antonis Kasartzidis Εγγραφή SKA trisItoudis... asias. Συνομιλία εριού Αντίδραση Περισσότερα"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο