300 τεστ Covid παρέδωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Ελπίδα Σαπών με βοήθεια… Πατούλη

Χάρη στην βοήθεια του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλγ με την ιδιότητά του ως προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κατάφερε ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης να εξασφαλίσει τα 300 τεστ Covid που παρέδωσε στην Ελπίδα Σαπών.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα στο γήπεδο των Σαπών παρουσία του Δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου, του πρόεδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη και άλλων παραγόντων της περιοχής.

Οπως διευκρίνισε ο βουλευτης και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, τα 300 τεστ παραδόθηκαν στην Ελπίδα Σαπων «για να διευκολύνουμε την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα» καθώς «είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τη Ροδόπη στη Γ’ Εθνική» και γενικά στα εθνικά πρωταθλήματα.

Σε δήλωσή του ο Στυλιανίδης ανέφερε: «Ευχαρίστησε για την προσφορά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και φυσικά τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την ανταπόκριση στο αίτημα μου και ζήτησα από την ομάδα να πρωτοστατήσει στην αύξηση των εμβολιασμών στο Νομό Ροδόπης».