Γ’ Εθνική: Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του παρά το βαρύ 3-0 ο Βασίλης Χαριτόπουλος

Βαρύ και άδικο χαρακτήρισε ο Βασίλης Χαριτόπουλος το σκορ με το οποίο ηττήθηκε η Ελπίδα Σαπών από τον Αετό Οφρυνίου, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Τετάρτης.

«Θωρώ ότι είναι βαρύ σκορ το 3-0. Δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ. Η αντίπαλος ομάδα έπαιξε σωστά στην κόντρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το πρώτο ήταν ισορροπημένο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα των δυο ομάδων το 3-0», είπε στο kavala pame gipedo ο Χαριτόπουλος ευχόμενος στον Αετό τα καλύτερα για τον Αετο για την συνέχεια.

Σε ερώτημα για το σημείο που έκρινε το παιχνίδι, ο κόουτς της Ελπίδας Σαπών απάντησε: «Πιέσαμε ψηλά και το σημείο που κρίνει τον αγώνα είναι η στιγμιαία αδράνεια στο 33ο λεπτό που ηταν μια διείσδυση και δεχτήκαμε το τέρμα. Εκεί άλλαξε όλη η ιστορία του αγωνα, αν πήγαινε 0-0 στα αποδυτήρια στο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικός αγώνας αλλά με τα αν δεν γράφεται η ιστορία».

Αναφορικά με την συνέχεια, ο Βασίλης Χαριτόπουλος ανέφερε: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και ειδικά για εμάς που έχουμε πάρα πολύ δυσκολο πρόγραμμα. Αν βελτιώσουμε την εμφάνιση και διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ώστε να πάρουμε και αποτελέσματα, θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία».