Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ ότι δεν μεταφέρονται οι κάρτες στα πλέι οφ της Super League 2

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε για το θέμα των καρτών στα play off/out της SL2 που βρισκόταν στον «αέρα».

Εκείνο που αποφάσισε η Επιτροπή είναι ότι θα ισχύσει ό,τι και για τη Super League 1 αναφορικά με τις κάρτες της κανονικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι ΔΕΝ μεταφέρονται στα play off/out της SL2 -όπου ήδη διεξήχθη η 1η αγωνιστική- και μηδενίζουν. 

Η απόφαση ευνοεί την Ξάνθη που όπως είχε αναδείξει το ThrakiSportS, είχε αρκετούς παίκτες στο όριο των τριών καρτών και κινδύνευαν αν δεχτουν τέταρτη να απουσιάσουν από κάποιο παιχνίδι. Η επίσημη απόφαση ανακοινωθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή.

Στην ενημέρωσή της η ΕΠΟ αναφέρει:

Συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήματος της Super League 2 – Football League, και αποφάσισε την έγκριση της ερμηνείας διάταξης της προκήρυξης της SL 2 ως ακολούθως.

«… Στα play offs και στα play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2, σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα του άρθρου 7 παρ. 8 ε, οι οποίες εφαρμόζονται και στην Super League 1».