MVP που έλαβε… μόλις μία ψήφο ανέδειξε η ΠΑΕ Ξάνθη στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τα Χανιά

Ο Θανάσης Παπάζογλου που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης αναδείχθηκε ο MVP της ΠΑΕ Ξάνθη στην αναμέτρηση με τα Χανιά. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα, γιατί το παράδοξο με την επιλογή του είναι ότι στην σχετική ψηφοφορία έλαβε μόλις μία ψήφο.

Παραδοσιακά η ΠΑΕ Ξάνθη μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης αναζητά τον MVP της ομάδας και ζητά από τους οπαδούς της να ψηφίσουν στα social media αφήνοντας το όνομα που ψηφίζουν με σχόλιο. Το απόγευμα της Τετάρτης ωστόσο μόλις ένα άτομο ψήφισε τον Παπάζογλου, παρόλο που λίγο μετά ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος της ομάδας.

Οι περισσότεροι έγραψαν «ουδείς» και «κανένας», ενώ κάποιοι έγραψαν για τον… Τεννέ, τον… Τσέπελη, τον Τζήλο και τον… Κομπότη. Ψήφους έλαβαν ακόμα (ειρωνικές ή μη) οι Καπνίδης, Δημούτσος και Τάσος Παπάζογλου. Ο πιο πολύς κόσμος όμως από όσους μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν έγραφε: «Καλά ρε πάτε καλά μετά νεύρα μας παίζετε;», «Άσε ρε που θέλετε και MVP».

Το ενδιαφέρον είναι ότι πριν συμπληρωθεί μια ώρα από την ανάρτηση που ζητούσε από τον κόσμο να ψηφίσει για τον MVP, ανακοινώθηκε ότι «O Θανάσης Παπάζογλου είναι ο AOX MVP του σημερινού αγώνα Ξάνθη – Χανιά!». Το σχόλιο στα επίσημα social media της ΠΑΕ συνοδευόταν από το σχόλιο: «Μπράβο Θανάση, μπράβο ομάδα!».

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει νέο ξέσπασμα οπαδών. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, κάποια από τα σχόλια πάλι διεγράφησαν, κάτι που είχε συμβεί και μετά από προηγούμενα αποτυχημένα αποτελέσματα με αποκορύφωμα βέβαια την διαγραφή ακόμα και ολόκληρων αναρτήσεων στο πρόσφατο παρελθόν.

Παρακάτω, ορισμένα από τα σχόλια φίλων του ΑΟΞ στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του Θανάση Παπάζογλου ως MVP με τον τρόπο που περιγράφηκε και τα «μπράβο Θανάση, μπράβο ομάδα» που την συνποδευσαν:

«Μπράβο με το 1-1 με τα Χανιά;;; Παίρνετε κάτι και δεν δίνετε και σε εμάς;;; Δηλαδή επί Πανόπουλου που παίζαμε Ευρώπη τι έπρεπε να λέμε; Σοβαρευτείτε. Έρχεται ο καιρός που θα παίζετε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ και θα φέρνετε 0-0 με την Κοτύλη και θα λέτε “μπράβο” τάδε… Αυτός ο Bill Papas υπάρχει ή είναι φανταστικό πρόσωπο; Α, ρε Πανόπουλε που είσαι;;;Δυστυχώς!!!!»

«μπραβο θαναση,μπραβο ομαδα….. ….καινουργιο συκωτι θα κανουμε απ τα γελια…. …σοβαρευτειτε….»

«Σέντερ φορ όλοι την χρόνια 1 γκολ 🙈🙈🙈🙈 από τα μεγαλύτερα ΠΑΛΤΑ»

«Εγω ξερω για να εισαι ο καλυτερος πρεπει να το δειχνεις στις 4 γραμμες. Για πεστε μου τι εκανε ο συγκεκριμενος για να ειναι ο πρωτος. ? το γκολ ! Το εβαλε με την πλατη και με σκυμενο κεφαλι. Μου φαινεται οτι ολοι παιζεται με τον πονο των αγνων φιλων της ομαδος.»

«Στην μετριότητα όλοι τους….Ένα γκολ έβαλε σε ολόκληρη την σαιζόν ο σέντερ φορ με το νούμερο 9..Το χθεσινό ήταν και τυχερό μπερδεύτηκαν τερματοφύλακας και αμυντικός…Αυτή η ομάδα δεν αξίζει για φέτος να ανέβει κατηγορία…..»

«Καλά θα ήταν να υπήρχε και διαγωνισμός χρυσό βατόμουρο . Ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγάλος ….»

«Ευχαριστούμε που μας διαγράφετε τα σχόλια. Πολύ δημοκρατικό».