Γ’ Εθνική: Προηγήθηκε αλλά λύγισε μαχόμενος στο τέλος ο Άρης Αβάτου από τον ισχυρό Πανδραμαϊκό

Ακόμη μία ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε ο Άρης Αβάτου κόντρα στον δυνατό Πανδραμαϊκό καθώς αν και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος εν τέλει λύγισε στην πίεση του αντιπάλου του και γνώρισε την ήττα με 1-2.

Δεν είχε συνέχεια η επιβλητική νίκη επί του Μεγά Αλέξανδρου στο Ορφάνι για την ομάδα του Αβάτου, σε ένα βεβαιώς εξ’ αρχής δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, όπως αυτή του Πανδραμαϊκού.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την  πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2’, όταν ο Κονταξής έβγαλε την συρτή σέντρα και ο Μπερούκας μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι Δραμινοί έντειναν και άλλο την πίεση τους και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μουδούρογλου και Μπελμάνι. Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου όμως, ο Εβρίτης διαιτητής Στρατούδης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Άβατου. Ο Γκέκας ανέλαβε την εκτέλεση και στο 31’ έγραψε το 1-0.

Λίγο αργότερα όμως ο σκόρερ της ομάδας αποχώρησε ως τραυματίας και στο 37’ αντικαταστάθηκε από τον Ευαγγέλου, σε ένα σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πίεσαν για την ισοφάριση και αφού αρχικά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μουδούρογλου και Μπερούκα εν τέλει την πέτυχαν στο 66’ με το πέμπτο φετινό γκολ του Μπερούκα.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τις έδιναν το τρίποντο, με τον Πανδραμαϊκό να έχει την κατοχή και τον Άρη να ψάχνει την αντεπίθεση στον χώρο. Εντούτοις οι Δραμινοί ήταν εκείνοι που πέτυχαν το νικήτηριο τέρμα με τον Πατένταλη στο 88′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ο Άρης Αβάτου παρέμεινε στους 7 βαθμούς και στρέφει την προσοχή στα δύο παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας· στο εξ αναβολής με την έτερη ομάδα της Δράμας και ισόβαθμη στους 7 (μαζί και με την ΑΕ Ευόσμου), την ΑΕ Αμπελοκήπων στις 5/5 και το θρακιώτικο ντέμρπι με την Αλεξανδρούπολη λίγες μέρες αργότερα (9/5). Απο την πλευρά του ο Πανδραμαϊκός ανέβηκε στους 19 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμος του Αετού Οφρυνιού στη 2η θέση, ενώ την επόμενη Κυριακή (9/5) θα πάρουν ξεκούραστο τρίποντο χάρη στο Σιδηροχώρι.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς (62’ Γκουτσίδης), Καρίπογλου, Μίλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Τζελαλ (46’ Μολόνης), Βαφειάδης(70’ Μαυροκέφαλος), Γκέκας (37’ λ.τρ. Ευαγγέλου), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος (86’ Τζαρτζαλος), Κονταξης, Αϊβάζης, Φουστέρης (46’ Αχαλινόπουλος), Πατένταλης, Μπελμάνι, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου (90′ Αναστασιάδης), Διαμαντίδης (86’ Γρηγοριάδης), Μπερούκας.