Super League: Πήρε το «Χ» και στέρησε από τον Άρη την μοναξιά στη δεύτερη θέση ο Ράσταβατς

Στο 1-1 έμειναν Αστέρας και Άρης στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο Άρης δεν είχε στον πάγκο τον τεχνικό του και πρώην του Πανθρακικού Άκη Μάντζιο, αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, κάτι πολύ σπάνιο για προπονητή, ενώ βασικός για τον Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο πρώην μέσος του Πανθρακικου Χουάν Μουνάφο.

Το παινχίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 74′, με εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκάμα και σκόρερ τον Μαντσίνι.

Και ενώ ο Άρης έμοιαζε να έχει σωματικά και φυσικά πνευματικά αποθέματα για να πάρει το «διπλό» στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας τον έπιασε στον… ύπνο με μια γρήγορη εκτέλεση άουτ, αντεπίθεση και τελικά ισοφάριση. Ο Κώτσιρας έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά και ο Ροζ πέτυχε αυτογκόλ στην προσπάθεια του να διώξει με προβολή προ του Μπαράλες.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, μάλιστα, αφού δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Στο 87′, ο Μπαράλες έκανε την προβολή μετά από σέντρα, αναγκάζοντας τον Κουέστα σε μια εντυπωσιακή διπλή επέμβαση, με την οποίο ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη κράτησε το 1-1. 

Λίγο έλειψε να σπάσουν καρδιές μάλιστα στην Τρίπολη, με τον Μπερτόγλιο να πέφτει στην περιοχή στο 93′ και τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι, όσο όμως ο Φωτιάς σφύριζε τη λήξη του αγώνα, με τη φάση να ελέγχεται σε κάθε περίπτωση από τον VAR Τζοβάρα και να κρίνεται καθαρή.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο Άρης έμεινε στην 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ στους 58 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνος δεύτερος σε ενδεχόμενη νίκη, ενώ ο…αδιάφορος Αστέρας είναι στην 6η θέση και τους 45 βαθμούς.