Γ’ Εθνική: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕ Διδυμοτείχου χάνοντας από τον Πανδραμαϊκό

Η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας καθότι γνώρισε την ήττα από τον Πανδραμαϊκό.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά και ως το πρώτο 15λεπτο δεν είχαμε καμία ουσιώδη ευκαιρία, παρά την πρωτοβουλία που είχε ο Πανδραμαϊκός. Από το επόμενο κιόλας λεπτό οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο την εστία του Κυριακίδη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες τόσο με τον Μπερούκα στο 23′ με το ψαλιδάκι του που έφυγε άουτ όσο και με τον Μουδούρογλου με σουτ στο 28′ με τη μπάλα να φεύγει λίγο αόυτ. Η ΑΕ Διδυμοτείχου απείλησε αρχικά με το σουτ του Βαγγέλοβ στο 31ο λεπτό όπου έφυγε άουτ και στο 40ο με τον Λίτσκα που προσπάθησε να βγει τετ α τετ αλλά ανακόπηκε ως οφσάιντ. Μετά από αυτές τις φάσεις φτάσαμε στη λήξη του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανδραμαϊκός μπήκε πιο δυνατά χάνοντας την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Αχαλινόπουλου στο 47′ βρήκε το δοκάρι του Κυριακίδη. Στο 64′ είχαμε σέντρα από τον Θεοδωρίδη με τον Μπερούκα να κατεβάζει και να δίνει στον Πατένταλη αλλά κατάφερε και απέκρουσε ο Κυριακίδης. Στο 69′ μετά από τη σέντρα του Αχαλινόπουλου παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 73ο λεπτό από την σέντρα του Κονταξή ο Μουδούρογλου έπιασε την κεφαλιά διαμορφώνοντας το 1-0 για τους Δραμινούς. Το σκορ έμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές του Διδυμοτείχου παρά το πάθος που επέδειξαν φεύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια μετά τη νέα απώλεια βαθμών.

Μετά την ήττα της η ΑΕΔ έμεινε στους 6 βαθμούς και ο αγώνας στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα την Μ. Τετάρτη είναι πολύ κρίσιμος, ενώ οι Δραμινοί έπιασαν στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς το Οφρύνιο, έχοντας ένα δύσκολο αγώνα στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Μπελμάνι, Πατένταλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος (78′ Γκασίδης), Σταματόπουλος, Παπούδης (66′ Γκαϊδατζής), Βαγγέλοφ (78′ Σιναπίδης), Λίτσκας, Βαρσαμίδης (78′ Μαμρικισβίλι), Τζελέπης (62′ Γιαννιώτης).