Super League: Με αρχηγό τον Μπέρτο πήρε το «Χ» στη Λαμία η ΑΕΛ

Mε αρχηγό τον ξανθιώτη ακραίο αμυντικό Μανώλη Μπέρτο η ΑΕΛ έμεινε στην ισοπαλία χωρίς σκορ στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των πλέι αόυτ της Super League.

Για τους γηπεδούχους στο 88′ ήρθε από τον πάγκο ο πρώην μέσος της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης.

Δοκάρια και Νάγκι κράτησαν την ΑΕΛ, ζωντανή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μια Λαμία, που έβγαλε ποιότητα και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές στα αντίπαλα καρέ. 

Η ομάδα της Λάρισας απείλησε πρώτη στο παιχνίδι με ένα συρτό σουτ του Στίφλερ στο 11ο λεπτό αλλά στη συνέχεια το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε τον έλεγχο. 

Ανάγκασε τον Νάγκι σε δύσκολες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν, ενώ δύο φορές σημάδεψε το δοκάρι με τον Μίλος Ντέλετιτς. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου ο Νάγκι με την βοήθεια του δοκαριού είπε… όχι στον Ντέλετιτς, ενώ ο Καραμάνος στη συνέχεια αστόχησε με το κεφάλι μέσα από την μικρή περιοχή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν χαμηλότερος, με την Λαμία να έχει και πάλι την υπεροχή χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική. Στο 69ο λεπτό μετά από λάθος του Τσόσιτς ο Ντέλετιτς έφυγε μόνος του απέναντι στον Νάγκι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Σέρβος επιθετικός έφυγε από θέση οφσάιντ. 

Η ΑΕΛ από την πλευρά έδωσε αρκετούς χώρους στην Λαμία και προσπάθησε να «χτυπήσει» το παιχνίδι στην αντεπίθεση και μέσω των στημένων φάσεων όπου στο 84ο λεπτό απείλησε με κεφαλιά του Τσόσιτς, αναγκάζοντας τον Επασί σε μια δύσκολη επέμβαση.

Οι δύο ομάδες έμειναν στον μηδέν, με την ΑΕΛ να προσθέτει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της για να μείνει στην κατηγορία. Πλέον η ομάδα της Λάρισας, έχει 24 βαθμούς όσους και ο Παναιτωλικός, ενώ είναι μόλις έναν πίσω από τον ΟΦΗ.