Ο κόσμος ψήφισε MVP την… άμυνα της Ιεράπετρας αλλά η ΠΑΕ ανέδειξε τον Μπέκα Μικελτάντζε

Τα… σόου στα social media της ΠΑΕ Ξάνθη με την ανάδειξη του MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη συνεχίζονται. Αυτή τη φορά έστω και δύσκολα ο ΑΟΞ νίκησε με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και η ΠΑΕ όπως έχει καθιερώσει, ζήτησε τον κορυφαίο της ομάδας της Θράκης.

Περίπου 40 άτομα έσπευσαν να γράψουν ένα σχόλιο ψηφίζοντας και οι περισσότεροι εκτίμησαν ότι πολυτιμότερος παικτης για τον ΑΟΞ στην Κρήτη ήταν… η άμυνα της Ιεράπτρας. Επτα φίλοι του ΑΟΞ έγραψαν αυτό ακριβώς στα σχόλιά τους, ενώ υπήρχαν και άλλες έξι παρεμφερείς απαντήσεις που ανέφεραν ότι MVP ήταν ο Μανουσάκης, ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ (δηλαδή ο Μανουσάκης) και η Ιεράπετρα (ως σύνολο ομάδας προφανώς).

Η ΠΑΕ ωστόσο ανέδειξε ως MVP και μάλιστα για δευτερο συνεχόμενο αγώνα τον Μπέκα Μικελτάντζε, ο οποίος πέτυχε μεν το γκολ της νίκης αλλά είχε σαφώς λιγότερες ψήφους από την άμυνα της Ιεράπετρας. Πέντε άτομα ανέφεραν τον διεθνή Γεωργιανό (αρκετά μάλιστα από αυτά τα προφίλ προέρχονταν από την Γεωργία) ενώ ακολούθησε σε ψήφους ο Θανάσης Παπάζογλου. Προτάθηκαν ακόμα Καπνίδης, Τεσίγια, Σιατραβάνης αλλά και… ο Οκάν Χατζητερζόγλου, ο Χατζηπιρπιρίδης, ο… Κομπότης, η… Stoiximan, το… «άσσο ημίχρονο διπλό τελικό», τα μπολμπόις ενώ αρκετοί γράφουν ότι κανένας δεν έπρεπε να αναδειχθεί mvp παρά την ανατροπή και ότι το βραβείο θα έπρεπε να δοθεί στους οπαδούς που «θα πανε από καρδιά με τέτοιες εμφανίσεις».