League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Ραΐτς και Γκαράς οδήγησαν την Σύρο στον τελικό με σούπερ νίκη επί του ΟΣΦΠ

Ο Φοίνικας Σύρου με τον Ιβάν Ραΐτς αιχμή του δόρατος και τον Δημήτρη Γκαρά να κρατάει σε υποδοχή και άμυνα οδήγησαν τον Φοίνικα Σύρου στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Φοίνικας Σύρου ψυχωμένος και κάνοντας το τέλειο παιχνίδι δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ολυμπιακό κερδίζοντας τον με 3-0.

Οι Συριανοί στο πρώτο σετ διέλυσαν τους “ερυθρόλευκους” κάνοντας το 1-0 με 25-17. Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας Σύρου στα μέσα του σετ άνοιξε την διαφορά στο σκορ, κάνοντας το 2-0 με 25-20 έχοντας πλέον το πάνω χέρι της πρόκρισης.

Στο τρίτο σετ πλέον, οι “πειρατές” άνοιξαν την διαφορά πάλι στα μέσα σετ βλέποντας τον Ολυμπιακό από το 23-18 να πλησιάζει στο 23-20 και χωρίς να αγχωθεί έκανε το 3-0 με 25-20, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, θέλοντας πλέον να κατακτήσει το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του στο θεσμό του League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Για τον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιγαήλοβιτς τέλειωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους (12/28 επιθ., 1 άσο, 47% υποδ με 40% άριστες) ενώ ο Ανδρέας Ανδρεάδης τελείωσε τον αγώνα με 3 πόντους (1 μπλοκ, 2/5 επιθέσεις). Τέλος, για τον Φοίνικα Σύρου ο Ιβάν Ραΐτς σημείωσε 18 πόντους (15/24 πόντους, 3 άσους), όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και της αναμέτρησης ενώ ο Δημήτρης Γκαράς είχε 59% υποδοχή με 29% άριστες και πολλές άμυνες.