Super League: Με ασίστ Μπαριέντος η ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Πανθεσσαλικό» για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Oι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνετη παραμονή τους, με τον ΠΑΣ να ξεκουράζει τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Σάντσεζ με κεφαλιά, μετά την ωραία εκτέλεση κόρνερ του πρώην μεσοεπιθετικού της Ξάνθης Μπαριέντος.

Στα επόμενα έξι λεπτά οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι σε δύο προσπάθειές τους, με τον Φεράρι να δημιουργεί με σέντρες του από αριστερά αμφότερες τις ευκαιρίες: Στο 6′ το ωραίο γυριστό του Περέα από τη μικρή περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 12′ η κεφαλιά του Νίνη βρήκε το δεξί δοκάρι.

Ο Βόλος συνέχισε παρά το προβάδισμά του να είναι ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29′, κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Κλέιμαν να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Ο Κάστρο σούταρε από μακρινή απόσταση και ο τερματοφύλακας του Βόλου έδιωξε ασταθώς και όχι στα πλάγια, δίνοντας την ευκαιρία στον Λιάσο να πάρει το ριμπάουντ και να γράψει με πλασέ το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Έλληνα μέσου στο πρωτάθλημα.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχτι το τέλος, με τον Βόλο να παραμένει πρώτος στα πλεί άουτ με 39 βαθμούς και τον ΠΑΣ, που έχει το μυαλό του στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», να είναι στη δεύτερη θέση, επίσης αδιάφορος, με 35 βαθμούς.