Volley League: Σήκωσε το 7ο πρωτάθλημά του ο Ανδρεάδης και το 1ο του στην Ελλάδα ο Μιγιαήλοβιτς

Στο ουρανό του Ρέντη σήκωσε την 7η κούπα της καριέρας του ο Εβρίτης κεντρικός, Ανδρέας Ανδρεάδης ενώ για τον πρώην ακραίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, αυτός θα είναι ο πρώτος στην Ελλάδα.

Η στέψη των “ερυθρόλευκων” έγινε μετά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με την αναμέτρηση να αποτελεί τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πανεύκολα του “Δικεφάλου” με 3-0 (25-17, 25-11, 25-12) με τον Μιγιαήλοβιτς να έχει 15 πόντους (8/12 επ., 6 άσσοι, 1 μπλοκ, 43% υπ. – 29% άριστες) ενώ ο Ανδρεάδης 8 πόντους (1/2 επ., 1 άσσος, 6 μπλοκ) αντίθετα από τον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης είχε 8 πόντους (7/10 επ., 1 άσσος, 18% υπ. – 18% άριστες)

Τέλος, ο Εβρίτης κεντρικός μίλησε για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, του έβδομου για τον ίδιο:

«Ο Ολυμπιακός ήταν μία αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Φρομ είναι από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη, ο Μιγιαήλοβιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το εξωτερικό και ο Έγκλεσκαλνς έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας. Μέσα από τις δυσκολίες του κορονοϊού καταφέραμε όλοι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν την αφιερώνω σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, την διοργανώτρια αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα. Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω. Θέλω δύο χρόνια ακόμα να είμαι στο γήπεδο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά όλα στην ώρα τους».