Σε κάγκελα, ταράτσες και… χωράφια οι νεαροί φίλαθλοι της Θράκης για να δούνε λίγο μπάλα (+photos)

Η πανδημία και το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο καθιστά αδύνατη την παρουσία πολλών θεατών ακόμα και στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο όπως αποδεικνύεται από τα φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS την περασμένη Κυριακή από τους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στην Θράκη, το δαιμόνιο του Έλληνα και δη του Θρακιώτη φιλάθλου βρίσκει τρόπους να δει και να ενισχύσει την ομάδα του.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής και το ντέρμπι της Ελπίδας Σαπών με την ΑΕ Διδυμοτείχου την κατάσταση βοήθησαν οι πολυκατοικίες που υπάρχουν στη μια γωνία του γηπέδου. Στα μπαλκόνια τους βρέθηκαν κάποιοι φίλαθλοι, ενώ κάποιοι πιο νεαροί σκαρφάλωσαν στα κάγκελα από εκείνη την πλευρά και έβλεπαν από εκεί την αναμέτρηση.

Αντίστοιχα, στο γήπεδο του ΑΟΞ όπου είχαμε το ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου, μια παρέα βρέθηκε στην… ταράτσα του κτηρίου των παλιών γραφείων της ομάδας που υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου ώστε να παρακολουθήσει από εκεί την αναμέτρηση, αφού δεν επιτρεπόταν επιπλέον κόσμος στην εξέδρα.

Στην Φελώνη όπου η Αναγέννηση Θαλασσιάς αντιμετώπισε τον Νέστο Χρυσούπολης τα πράγματα ήταν κάπως πιο εύκολα, αφού ουσιαστικά το γήπεδο είναι σε αγροτική έκταση και πλην της μιας πλευράς που υπάρχουν οι δυο μικρές κερκίδες, υπήρχε πρόσβαση στον κόσμο να πάει από τα χωράφια και να δει πίσω από το συρματόπλεγμα την αναμέτρηση.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές για τους τρόπους που σκαρφίστηκαν οι θρακιώτες φίλαθλοι για να δουν τις ομάδες τους στους τρεις αγώνες της Γ’ Εθνικής που διεξήχθησαν την Κυριακή στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης μας…