Απαράδεκτες εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στους διαδρόμους και τα αποδυτήρια του ΔΑΚ Κομοτηνής (+photos)

Το ΔΑΚ Κομοτηνής θεωρείται το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ροδόπης, ιδιαίτερα προσεγμένο λόγω της πολυετούς παρουσίας του Πανθρακικού στην Super League.

Πέντε χρόνια μετά την πτώση της ομάδας από τα μεγάλα σαλόνια (που ήταν αρκετά απότομη και την φέρνει ακόμα στο τοπικό πρωτάθλημα), χάρη κυρίως στις ενέργειες του Δήμου Κομοτηνής το γήπεδο δείχνει στον έξω κόσμο ότι διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τους προηγούμενους μήνες διορθώθηκε και το πρόβλημα που υπήρχε με το γρασίδι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί από την Ελπίδα Σαπών για να φιλοξενήσει την περασμένη Κυριακή την αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου για την Γ’ Εθνική.

Ωστόσο πέρα από το φαίνεσθαι του αγωνιστικού χώρου υπάρχει και αυτό που δεν φαίνεται, στα αποδυτήρια και κυρίως στον διάδρομο που οδηγεί τους ποδοσφαιριστές σε αυτά, ο οποίος όχι απλά σε καλή κατάσταση δεν είναι αλλά θα την χαρακτήριζε κανείς κάκιστη.

Σοβάδες από τους τοίχους και από το ταβάνι έχουν πέσει σε πολλά σημεία, ενώ ο χώρος είναι αρκετά βρώμικος. Μια εικόνα εγκατάλειψης, πίσω από το λαμπερό μπροστινό μέρος του μεγαλυτέρου γηπέδου της Ροδόπης, που φιλοδοξεί φέτος μάλιστα να φιλοξενήσει και την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων…