Στην Κύπρο ο νέος σταθμός της καριέρας του Σωτήρη Αντωνίου

Τον επόμενο προορισμό στην προπονητική του καριέρα του και μάλιστα εκτός συνόρων βρήκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Σωτήρη Αντωνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού (13η θέση με 27 βαθμούς), όντας στο -7 από την 10η θέση που εξασφαλίζει παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αντωνίου αποτελέσε για σχεδόν 1,5 χρόνο προπονητής του Λεβαδειακού και μάλιστα είχε κοουτσάρει τους Βοιωτούς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην Ξάνθη, για την 4η αγωνιστική, όταν και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στη Λειβαδιά.

Αποχώρησε στις 23 Φεβρουαριού από την ομάδα και παρά το γεγονός πως το όνομα του φημολογούνταν πως ήταν μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Τόνι Πόποβιτς, δεν έγινε κάποια επαφή και εκείνος επέλεξε μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα να εργαστεί σε ομάδα εκτός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου:

«Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ανακοινώνει την πρόσληψη του Ελλαδίτη Τεχνικού κ. Σωτήρη Αντωνίου στην θέση του Προπονητή.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Αντωνίου καλή επιτυχία στο έργο του».