«Δεν υπάρχει ανεπηρέαστος παίκτης από την διακοπή» αναφέρει ο Πάνος Ερμείδης

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, η Ελευθερούπολη κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία και σημαντική νίκη απέναντι στον Τρίτωνα με 69-62, έχοντας κορυφαίο τον ξανθιώτη γκαρντ Πάνο Ερμείδη.

Ο ταλαντούχος αθλητής της Ελευθερούπολης, μιλώντας στο basketblog, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με σπουδαία παρουσία της ομάδας του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στις δύο πλευρές του γηπέδου. 

Παράλληλα, ο Ερμείδης ανέφερε πως οι στόχοι της ομάδας του είναι αρχικά να απολαύσει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ πρότεινε και την επανεκκίνηση πρωταθλημάτων στις υπόλοιπες κατηγορίες, όπως ακριβώς και στις ακαδημίες το συντομότερο δυνατό. 

Για το παιχνίδι απέναντι στον Τρίτωνα δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, την είχαμε ανάγκη για βαθμολογικούς αλλα κυρίως και για ψυχολογικούς λόγους μετα την ήττα μας στην Πάτρα. Πρώτη εντός έδρας εμφάνιση μετα από περίπου 5 μηνες, δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι σήμερα, ήμασταν αρκετά νευρικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Το ματς θεωρώ πως κρίθηκε σε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο που είχαμε στην τελευταία περίοδο, όπου παίξαμε με πολύ πάθος, βγάλαμε κρίσιμες άμυνες ενώ βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ που μας οδήγησαν στη νίκη».

Για τους στόχους τις ομάδας και την επανέναρξη μετά την πολύμηνη απραξία σχολίασε: «Σίγουρα αυτό που συμβαίνει φέτος είναι κάτι πρωτόγνωρο και οι συνθήκες περίεργες. Αν και Απρίλης, έχουμε παίξει ουσιαστικά μόνο 6 παιχνίδια. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα μας κατεβαίνει σε όλα τα παιχνίδια με μόνο στόχο τη νίκη. Φιλοδοξίες υπάρχουν σίγουρα, οι δυνατότητες παικτών και προπονητών είναι μεγαλες, όμως κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να απολαύσουμε το κάθε παιχνίδι και την κάθε προπόνηση ακόμη, καθώς πριν λίγους μήνες η επανέναρξη έμοιαζε μακρινή. Εύχομαι πραγματικά οι υπόλοιπες κατηγορίες μαζί με τις ακαδημίες να μπουν και αυτές στη διαδικασία της επανεκκίνησης το συντομότερο δυνατό», ενώ επιπλέον πρόσθεσε: «Όλες οι ομάδες παρουσιάζονται επηρεασμένες από αυτή τη διακοπή. Είναι ολοφάνερο. Δεν πιστεύω πως έμεινε παίκτης ανεπηρέαστος από ολο αυτό και σωματικά και ψυχολογικά. Οπότε θεωρώ πως είναι φυσιολογικό στα πρώτα παιχνίδια οι ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Πάντως θεωρώ πως όσο περνάνε οι βδομάδες και παίζονται τα ματς το επίπεδο όλο και θα ανεβαίνει και σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες μάχες και ποιοτικά παιχνίδια».

Τέλος, τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση για την εξαιρετική τυ εμφάνιση στο πρόσφατο παινχίδι: «Σχετικά με την εμφάνισή μου, σίγουρα είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και ακόμα περισσότερο που η εμφάνιση αυτή συνοδεύτηκε και με νίκη. Ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοήθησαν σήμερα αλλά και κάθε μέρα έτσι ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερος».