Super League: Mε Σβάρνα βασικό και Μάνταλο ως αλλαγή τριάρα της ΑΕΚ επί του Άρη

Ο Στράτος Σβάρνας που έχει φορέσει για δυο χρόνια και τη φανέλα της Ξάνθης ως δανεικός από την ΑΕΚ ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Ενωσης η οποία νίκησε άνετα τον Άρη με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης ήταν αναπληρωματικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την τραγική ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλαγή και συγκεκριμένα στο 64′.

Oι «κιτρινόμαυροι» πάντως ξέσπασαν στον Άρη μετά τις απανωτές κακές τους εμφανίσεις και έφυγαν νικητές σκοράροντας τρία γκολ πριν καν συμπληρωθούν τα 45, με τους Τάνκοβιτς (πέναλτι 12′), Βασιλαντωνόπουλο (28′) και Ανσαριφάρντ (πέναλτι 37′).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σβάρνας δέχθηκε κίτρινη κάρτα σto 27′ λόγω τάκλιν σε αντίπαλο του ενώ δεν έκανε κάποια σπουδαία φάση μαζί με τον Μάνταλο στο παιχνίδι της «Ένωσης» στην Θεσσαλονίκη.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕK πλησίασε τον Αρη στους τρεις βαθμούς και παραμένει σε θέση Ευρώπης, αλλά το σύνολο του πρώην κοουτς του Πανθρακικού Ακη Μάντζιου διατηρείται σε θέση ισχύος ως προς την κατάληψη της 2ης θέσης.