Επεισόδιο ανθρώπων της ΑΕΔ με Μάνο Γαβριηλίδη και ανακοίνωση των Εβριτών με αιχμές εναντίον του

Με ανάρτηση που ανέβηκε αργά το βράδυ στην επισημη σελίδα της ΑΕ Διδυμοτείχου στο facebook αφήνονται να διαφανούν σαφή παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά υπάρχουν αιχμές και κατά του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, χωρίς να τον κατονομάζουν.

«ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ. (…) Εκλεγμένοι παράγοντες με πολυετή παρουσία στο ποδόσφαιρο να συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν και να αποκαλούν τους ανθρώπους του Διδυμοτείχου μαιμουνια και κατσιβελους πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε…», αναφέρει η ανάρτηση της ΑΕΔ.

Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε παράγοντες της ΑΕΔ και τον Μάνο Γαβριηλίδη, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα εξελέγη και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα μετά το πρώτο γκολ του Εμρέ για την Ελπίδα Σαπών, το οποίο οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν ως καθαρό οφσάιντ, ορισμένοι Εβρίτες καταφέρθηκαν φραστικά εναντιον του βοηθού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης τους ζήτησε με σχετικά έντονο ύφος να σταματήσουν να βρίζουν και αμέσως πλέον στο στόχαστρο των Εβριτών βρέθηκε ο ίδιος και φάνηκε να ανταλλάσσονται διάφορα «γαλλικά» και να επικρατεί για λίγο ένταση η οποία διαλύθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ιδίως τις φωνές του προπονητή του Πανθρακικού Νίκου Μπαχαρίδη.

Ωστόσο φαίνεται ότι από την ΑΕΔ δεν ξέχασαν όσα συνέβησαν και αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα προχώρησαν σε αυτήν την ανάρτηση, με την οποία χωρίς να τον κατονομάζουν, επιτίθενται εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης. Στην ίδια ανακοίνωση η ΑΕΔ ευχαριστεί την Ελπίδα Σαπών για την φιλοξενία.