ΕΣΠΕΘΡ: Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Ένωσης! Καμία συζήτηση για τα πρωταθλήματα

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΕΘΡ, η πρώτη με τηλεδιάσκεψη, με σκοπό την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Ένωσης.

Στην Γενική Συνέλεση συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που αφορούσαν το διοικητικό και οικονομικό τομέα, με την παρουσία 14 ομάδων της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Γενική Συνέλευση δεν συζητήθηκε το μέλλον των πρωταθλημάτων δικαιοδοσίας της ΕΣΠΕΘΡ, που όπως είναι λογικό, δεδομένης της κατάστασης με τον COVID19, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11/4/2021 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για το 2021 μαζί με την Καταστατική Συνέλευση της Ένωσης, που για πρώτη φορά έγινε με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Νόμου 4753/2020.
Το παρόν στη Γενική Συνέλευση έδωσαν οι εκπρόσωποι δεκατεσσάρων (14) Σωματείων της Ένωσης: Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου, Α.Ο. Καβάλα, Α.Ο. Σερρών, Α.Ο. Χρυσούπολης, Α.Σ. Ακαδημία Κομοτηνής, Α.Σ. Ανδροσθένης Θάσου, Α.Σ. Ελπίς Σερρών 2014, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης, Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, Γ.Α.Σ. Σπάρτακος Διδ/χου, Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, Γ.Σ. Ελευθερούπολης, Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξ/πολης και Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης. Για έκτακτους λόγους οι εκπρόσωποι των Σωματείων Α.Σ. Γαία Δράμας, Α.Γ.Σ.Σ. Το Ρούπελ και Φοίνικας Αλεξ/πολης δεν συμμετείχαν, αλλά χαιρέτησαν τη Γενική Συνέλευση με μήνυμά τους.
Οι Σύνεδροι ενέκριναν ομόφωνα όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, δηλαδή υπήρξε έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού από 1-1-2020 έως 31-12-2020 & του Προϋπολογισμού 2021, η Απαλλαγή των μελών Δ.Σ. για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το αναφερόμενο διάστημα, καθώς και οι τροποποιήσεις του Καταστατικού.
Έγινε συζήτηση και κατατέθηκαν προτάσεις επί όλων των θεμάτων που τέθηκαν και ιδιαίτερα για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να γίνει ασφαλής επανεκκίνηση του αθλήματος (προπονήσεις και αγώνες) εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Τέλος, όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Κώστα Δούλια, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.